ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την Έκλειψη Ηλίου του Ιουλίου


The Jennettes

2 Ιουλίου 2019

photo-1529788295308-1eace6f67388.jpg

Η νέα σελήνη είναι πάντα μία καλή στιγμή να ξεκινήσουμε νέα projects, νέες σχέσεις και να θέσουμε βάσεις για το μέλλον. Η νέα σελήνη της 2ης Ιουλίου 2019 συνοδεύεται από μία ολική έκλειψη (που θα είναι ορατή μόνο στη Νότια Αμερική στην ολότητά της) και πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου.

Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο;

Κριός

Το να πάρετε ρίσκα και να συγκεντρώσετε όλο σας το κουράγιο, μπορεί να αποφέρει μεγάλες επιβραβεύσεις. Το να δημιουργήσετε και να δημιουργήσετε τον εαυτό σας, χρειάζεται κουράγιο - κι αυτό χρειάζεται για να είστε ο εαυτός σας στο περιβάλλον σας. Να είστε αποφασιστικοί και ειλικρινείς. Μην διστάζετε.

Καρκίνος

Αν επιθυμείτε αγάπη, ασφάλεια και συναισθηματική σταθερότητα, τώρα θα την λάβετε επιτέλους. Mε τη νέα σελήνη και την ηλιακή έκλειψη να πραγματοποιείται στο ζώδιό σας, καλείστε να αποκτήσετε μία βαθύτερη κατανόηση της συναισθηματικής σας ευφυΐας και των αναγκών σας. 

Ζυγός

Η νέα σελήνη θα σας βοηθήσετε να ανακαλύψετε ένα νέο μονοπάτι όσον αφορά την προσωπική σας ζωή. Αυτή τη στιγμή καλείστε σε βαθύτερες εμπειρίες στις σχέσεις, που έχουν να κάνουν περισσότερο με το μέσα σας. Όταν είστε με κάποιον για τον οποίον νοιάζεται, αφήστε τα συναισθήματά σας ελεύθερα, νιώστε, ακούστε, μοιραστείτε.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι θα αναγκαστούν να πάρουν μερικές σκληρές, αλλά αναγκαίες αποφάσεις όσον αφορά την αγάπη. Κάθε επιτυχημένη ερωτική σχέση περιλαμβάνει συμβιβασμούς και το να βάζετε τον άλλον άνθρωπο πρώτο, μερικές φορές. Αλλά αν νιώθετε πως έρχονται πάντα πρώτοι και ποτέ εσείς, ήρθε η στιγμή να κάνετε μερικές μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας - και μπορεί να μην περιλαμβάνουν αυτά τα άτομα.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.