ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που λένε ψέματα στους φίλους τους


The Jennettes

4 Ιουλίου 2019

photo-1529333166437-7750a6dd5a70.jpg

Υπάρχουν δύο διαφορετικά είδη ανθρώπων που λένε ψέματα. Το ένα είναι αυτοί που λένε ψέματα για το δικό τους συμφέρον και το άλλο είναι αυτοί που λένε ψέματα στους φίλους τους γιατί ξέρουν πως θα τους κάνουν να νιώσουν καλύτερα. Σίγουρα, υπάρχουν περιπτώσεις που ένα ψέμα είναι καλύτερο από την αλήθεια μία δεδομένη στιγμή, αλλά εξαρτάται από το είδος φίλου που είστε - αλλά και το ζώδιό σας:

Δίδυμος

O Δίδυμος είναι ο καλύτερος ψέυτης του ζωδιακού. Θα πει ψέματα στους φίλους, στην οικογένεια, στον εαυτό του - δεν κάνει διακρίσεις. Ο λόγος που του αρέσει τόσο να λέει ψέματα είναι επειδή είναι ένα ζώδιο με διπλή προσωπικότητα και έχει συνηθίσει να δείχνει πάνω από ένα πρόσωπο στον κόσμο. Αν πιστεύει πως το να πει την αλήθεια σε έναν φίλο/η του θα τον διαλύσει ψυχολογικά ή αν πιστεύει πως το να πει ψέματα θα κάνει κάποιον να τον συμπαθεί περισσότερο, θα αποφύγει την αλήθεια με κάθε κόστος.

Ζυγός

Στον Ζυγό αρέσει να ευχαριστεί τους άλλους, πράγμα που είναι δύναμη και αδυναμία. Είναι το είδος φίλου που θα θέλει πάντα να ακούσει τι είναι αυτό που χρειάζεστε και θα κάνει ό,τι μπορεί για να σας κάνει χαρούμενους. Θα πει αμέσως ψέματα γιατί πιστεύει πως αυτός είναι ο σωστός τρόπος να χειριστεί μία κατάσταση. Θέλει τόσο να αρέσει στους άλλους που θα πει οτιδήποτε χρειάζεται για να πάρει κάποιον στο πλευρό του, αφού τον κάνει να νιώθει καλά μέσα του..

Ιχθείς

Οι Ιχθείς θα πουν ψέματα στους φίλους τους για να προστατέψουν τα συναισθήματά τους. Νιώθουν πως αν πει ψέματα σε αυτούς για τους οποίους νοιάζεται θα τους κάνει να νιώθουν καλά με τον εαυτό τους. Το μοναδικό πράγμα που είναι περίεργο με αυτή την κίνηση καλοσύνης του, είναι πως ποτέ δεν ξέρεις πότε λέει αλήθεια, αν λέει ψέματα όλη την ώρα. Η απάντηση είναι πως κανείς δε ξέρει, γι' αυτό  πάντα χρειάζεται και μία δεύτερη γνώμη με έναν Ιχθύ.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.