ΖΩΔΙΑ

Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια από τον ανάδρομο Ερμή του Ιουλίου


The Jennettes

8 Ιουλίου 2019

Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια από τον ανάδρομο Ερμή του Ιουλίου

Ερμής ανάδρομος και η σκέψη γίνεται πιο ευαίσθητη στα κύματα που δημιουργούν οι λέξεις, οι σκεπτομορφές, τα εξωτερικά ερεθίσματα.  Μια αντίδραση ή αντίσταση του εγκεφάλου να έρθει σε επαφή με την καρδιά θα είναι έντονη από 7 Ιουλίου έως 1η Αυγούστου.  Προσάρμοσε μια καινούργια ιδέα, ανανέωσε μια ήδη υπάρχουσα και κυρίως “άκουσε”  τον αγγελιοφόρο των θεών, Ερμή, αυτό που θα σου ψιθυρίσει στο αφτί, την σωστή κατεύθυνση προς τους στόχους σου. Είναι αλήθεια ότι έχεις την εξουσία όταν κατέχεις τον εαυτό σου. Και αυτή είναι η ιδανική στιγμή να αφήσεις  απαρχαιωμένες προσδοκίες και άκαμπτες ηθικές κρίσεις, επανεξετάζοντας πεποιθήσεις και ιδέες. . .

“Τα ανέκφραστα συναισθήματα δεν πεθαίνουν. Θάβονται ζωντανά και είναι θέμα χρόνου να εκδηλωθούν, με τρόπο δυσάρεστο.”   Sigmund Freud

Κριός
Η περίοδος που ο Ερμής κινείται φαινομενικά ανάδρομος κινητοποιεί θέματα κυρίως του τελευταίου 4μήνου και γεγονότα θα έρθουν ξανά στην επιφάνεια προς επίλυση που σχετίζονται κυρίως με θέματα δημιουργικότητα, τις καλλιτεχνικές σου αναζητήσεις, την αυτό-έκφραση σου, την σχέση σου με τα παιδιά. Οι ιστορίες αγάπης και η ιδιωτική σου ζωή ή/και το σπίτι σου επίσης πιθανά να σε απασχολήσουν ζητώντας την προσοχή σου και παίρνοντας μεγάλο μέρος της ενέργειας σου. . .

Ταύρος
Για εσένα ο Ερμής ανάδρομος κινείται και αναμοχλεύει τα γεγονότα του τελευταίου 4μήνου με σκοπό την καλύτερη κατανόηση τους και τις απαραίτητες αλλαγές εκεί που είναι απαραίτητο. Αν είσαι κλεισμένος στον εαυτό σου το τελευταίο διάστημα θα πρέπει να επανεξετάσεις τους λόγους και να αλλάξεις πορεία πλεύσης. Οι κοντινοί σου άνθρωποι, το άμεσο περιβάλλον σου και οι σχέσεις μαζί τους αλλάζουν μορφή δημιουργώντας τις συνθήκες επικοινωνίας που χρειάζεται έχεις μαζί τους. . .  

Δίδυμοι
Ο Ερμής, κυβερνήτης του ζωδίου σου, θα φέρει αλλαγές σε θέματα που αφορούν την επικοινωνία σου με το άμεσο περιβάλλον και σε ότι συγκαταλέγεις εσύ προσωπικά στον όρο “κτήσεις”. Θα μπορούσε να είναι μια αναπροσαρμογή στα ήδη υπάρχοντα δεδομένα του τελευταίου 4μήνου ή μια νέα προσέγγιση, προσθήκη σε αυτά και τις αξίες σου. . .

Καρκίνος
Τα θέματα που φέρνει ο Ερμής στην επιφάνεια εστιάζονται κυρίως σε ότι συνέβη το τελευταίο 4μηνο. Η επαφή με την πραγματική πραγματικότητα είναι ένα από αυτά που έρχεται στην επιφάνεια ξανά τώρα. Ο τρόπος που βλέπεις τον εαυτό σου, το πώς σε βλέπουν οι άλλοι, ακόμη και μια αλλαγή στην εξωτερική σου εμφάνιση τώρα θα μπορούσε να γίνει αισθητή. Θέματα αυτό-εκτίμησης και πως προβάλεις τον εαυτό σου θα σε απασχολήσουν. . .

Λέων
Ο Ερμής ανάδρομος φέρνει στην επιφάνεια κυρίως οτιδήποτε δεν ήταν εύπεπτο για εσένα το τελευταίο 4μηνο. Μέχρι την 1η Αυγούστου έχεις την δυνατότητα να το επανεξετάσεις. Οι τομείς που θα κινητοποιηθούν θα είναι κυρίως θέματα προσωπικής σου προβολής και φόβοι με τους οποίους έχεις έρθει σε επαφή τους τελευταίους μήνες. Τώρα μπορείς να κάνεις ένα ακόμη βήμα κερδίζοντας ποσοστό Συνειδητότητας. . .

Παρθένος
Τα θέματα που θα κινητοποιηθούν με τον Ερμή ανάδρομο σε εσένα αφορούν κυρίως το τελευταίο 4μηνο και σε τομείς όπως η κοινωνικότητά σου , οι φιλίες και σχέσεις. Αυτοί οι τομείς αναπροσαρμόζονται όπως επίσης και οι ομάδες στις οποίες ανήκεις. Τα όνειρα και οι ελπίδες σου μπορεί να αλλάξουν μορφή αλλά μην επηρεαστείς από τους φόβους σου, κράτα την αντικειμενική πλευρά της όποιας κατάστασης και μέσα σε αυτή δεν είναι πάντα οι φόβοι. . .

Διαβάστε τη συνέχεια στο astroguide.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.