ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που έχουν περισσότερο στρες


The Jennettes

10 Ιουλίου 2019

photo-1517898717281-8e4385a41802.jpg

Υπάρχουν τόσοι πολλοί λόγοι που κάποιος μπορεί να έχει στρες - το γεμάτο πρόγραμμα, τα προσωπικά προβλήματα, οι ευθύνες της ζωής. Αλλά όσον αφορά την αστρολογία, μερικά ζώδια μπορεί να είναι πιο επιρρεπείς στο άγχος σε σχέση με άλλα, λόγων των χαρακτηριστικών τους, του πώς βλέπουν τον κόσμο και τις προσωπικές τους αξίες: 

Παρθένος

Οι Παρθένοι δίνουν πάντα προσοχή στη λεπτομέρεια. Θέλουν να είναι σίγουροι πως όλα κυλούν σωστά, όχι μόνο στις ζωές τους αλλά και στις ζωές των γύρων τους. Κι αυτό μπορεί εύκολα να προκαλέσει στρες. Οι Παρθένοι τείνουν να αναλαμβάνουν και τις ευθύνες των άλλων εκτός από τις δικές τους - έτσι ώστε να έχουν τον έλεγχο.

Αιγόκερως

Λόγω του ότι κυβερνώνται από τον Κρόνο, τον πλανήτη της ευθύνης και της πειθαρχίας, οι Αιγόκεροι είναι επιρρεπείς στο στρες. Νιώθουν πως κουβαλούν έναν τεράστιο σάκο από υποχρεώσεις στην πλάτη τους και νιώθουν υπεύθυνοι για πολλά πράγματα, συνεχώς. Έχουν πολλούς στόχους και εργάζονται σκληρά για να τους πετύχουν, πράγμα που είναι καλό, αλλά αν το παρακάνουν θα νιώσουν πολύ αγχωμένοι - και κάποια στιγμή μπορεί να εκραγούν αν δεν το αντιμετωπίσουν.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος κυβερνάται από τον Ουρανό και παραδοσιακά από τον Κρόνο. Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης της αλλαγής και της προόδου και ο Κρόνος ο πλανήτης της ευθύνης. Κι όταν αυτοί οι δύο συνδυάζονται, δημιουργούν μία κατάσταση στην οποία ο Υδροχόος νιώθει πολύ στρεσαρισμένος. Είναι ένα ζώδιο που σκέφτεται συνεχώς το μέλλον κι ενώ αυτό είναι καλό όσον αφορά τα σχέδια και τους στόχους, μπορεί να δημιουργήσει μία αίσθηση άγχους για το τι θα μπορούσε να συμβεί, παρά για το τι συμβαίνει τη δεδομένη στιγμή.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.