ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που παίρνουν πάντα αυτό που θέλουν


The Jennettes

11 Ιουλίου 2019

photo-1481931436684-61af4d3388c4.jpg

Όταν κάποιος έχει φιλοδοξίες, βάζει στόχο ζωής να πάρει αυτό που θέλει. Είτε αυτό είναι κάτι απλό όπως το να θέλουν κάτι συγκεκριμένο για μεσημεριανό, ή να ζητήσει μία μεγάλη αύξηση στη δουλειά, αυτά τα άτομα ξέρουν ακριβώς πώς να το κάνουν να συμβεί. Και ενδεχομένως να ανήκουν σε αυτά τα ζώδια: 

Κριός

Ο Κριός ξέρει ακριβώς τι θέλει και θα κάνει τα πάντα για να το αποκτήσει. Είναι μαχητής και δεν αμφισβητεί ποτέ αυτό που θέλει, γιατί εμπιστεύεται το ένστικτό του. Η ενέργειά του όταν θέλει να πετύχει κάτι είναι αξιοθαύμαστη.

Σκορπιός

Όταν ο Σκορπιός έχει βάλει κάτι στο μάτι, τίποτα δεν μπορεί να τον σταματήσει. Όταν αυτό το ζώδιο έχει μία επιθυμία, είναι το μόνο πράγμα που σκέφτεται. Αντί να το κυνηγήσει ανοιχτά, θα δημιουργήσει μία στρατηγική που θα τους εκπλήξει όλους, παίρνοντας αυτό που θέλει.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη λίστα. Αυτό το ζώδιο δε νιώθει ο εαυτός του αν δεν έχει έναν στόχο που να του δίνει κίνητρο. Έχουν πάντα υψηλές απαιτήσεις από τον εαυτό τους και τον κόσμο γύρω τους. Είναι δεσμευμένοι με το να πάρουν αυτό που θέλουν, ακόμα κι αν χρειαστούν εβδομάδες και μήνες.

Υδροχόος

Ξέρετε τι έχουν πάντα στο μυαλό τους οι Υδροχόοι; Μία επανάσταση. Το ζώδιο αυτό θέλει να κάνει τον εαυτό του και τους άλλους καλύτερους. Είναι πειθαρχημένοι και θαρραλέοι για να καταστρέψουν το σύστημα και να πάρουν αυτό που θέλουν - με δημιουργικό τρόπο.