ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την έκλειψη Σελήνης του Ιουλίου


The Jennettes

12 Ιουλίου 2019

photo-1548373585-8d82ca137e27.jpg

Ο Ερμής είναι ανάδρομος αυτό το καλοκαίρι, από 7 Ιουλίου μέχρι 31 Ιουλίου, πράγμα που ήδη δυσκολεύει λίγο τα πράγματα. Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό σημαντικό αστρολογικό φαινόμενο. Στις 16 Ιουλίου πραγματοποιείται μία πανσέληνος με μερική έκλειψη σελήνης. Αυτά είναι τα ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο:

Κριός

Χρειάζεται να είστε προσεκτικοί με τις ορμές που μπορεί να έχετε για να επιβάλλετε την πρόοδο σε κάτι - ειδικά όσον αφορά τη δουλειά. Αυτή η πανσέληνος θα φέρει κάποιες καθυστερήσεις στα επαγγελματικά σας πλάνα. Πάρτε αυτόν τον χρόνο να κάνετε ένα βήμα πίσω και να επανεξετάσετε κάποια πράγματα.

Καρκίνος

Αυτή η σελήνη θα δώσει έμφαση στην ερωτική σας ζωή και ίσως περισσότερη σαφήνεια για τη σχέση με τον/την σύντροφό σας. Αν είστε single, μπορεί να έχετε ξαφνικές συνειδητοποιήσεις που θα σας βοηθήσουν να βγείτε απ' το καβούκι σας και να ανοιχτείτε σε νέες ρομαντικές πιθανότητες.

Ζυγός

Μπορεί να νιώσετε πως σας τραβούν σε διαφορετικές κατευθύνσεις, προσπαθώντας να ισορροπήσετε την καριέρα, την οικογενειακή και προσωπική σας ζωή. Προσπαθήσετε να έχετε επίγνωση του πόσα δίνετε και κάνετε για τους άλλους. Το κάνετε από υποχρέωση ή από γενναιοδωρία;

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως θα νιώσει κι εκείνος ιδιαίτερη πίεση σε αυτή την πανσέληνο, που πραγματοποιείται στο ζώδιό του. Μπορεί να νιώσετε ένταση, μεταξύ των προσωπικών σας αναγκών κι αυτά που περιμένουν οι άλλοι από εσάς. Οι σχέσεις μπορεί να έχουν εμπόδια και οποιαδήποτε ένταση νιώσετε, θα βοηθήσει να καταλάβετε αν υπάρχουν patterns στη ζωή σας που δεν είναι υγιή για εσάς.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.