ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 14/7: - Έλα σε επαφή με το όραμά σου - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιo


Γεωργία Σταύρου

13 Ιουλίου 2019

clock-1096054_1920_6.jpg

Η Σελήνη ακόμη στο ζώδιο του Τοξότη μας δίνει την δυνατότητα να αντιληφθούμε την μεγαλύτερη εικόνα που κρύβει η κάθε κατάσταση. Μαζί με τον Δία φέρνει έναν αέρα ανανέωσης με όραμα και ελπίδα παρέα με ένα πλανητικό σκηνικό που ζητά άμεσα αλλαγές στον τρόπο σκέψης και δράσης. . .

Κριός Παρόλο Κυριακή ένα επαγγελματικό θέμα πιθανά να σε απασχολήσει σήμερα. Είτε πρόκειται για την ισορροπία μεταξύ σπιτιού και εργασίας είτε είναι καθαρά στο εργασιακό σου περιβάλλον οι σκέψεις σου σήμερα θα είναι πολλές, ψάχνοντας διέξοδο. Πιθανά θα πρέπει να προσανατολιστείς διαφορετικά. Η λύση φαίνεται να βρίσκεται σε ένα μονοπάτι λιγότερο ταξιδεμένο ή κυριολεκτικά να βρίσκεται σε μια δραστηριότητα, μία ιδέα, ένα εγχείρημα που σχετίζεται με το εξωτερικό. Θα μπορούσε επίσης η λύση να βρίσκεται στην επέκταση εκτός συνόρων. Σκέψου τι από τα παραπάνω κουμπώνει στο προσωπικό σου σενάριο. . .

Ταύρος Αυτή η χρονική στιγμή είναι πολύ σημαντική για εσένα. Ο νου σου ταξιδεύει και γεμίζει πληροφορίες και νέα δεδομένα. Δεν είναι εύκολο να τα αξιολογήσεις αντικειμενικά γιατί ζητάς κάτι περισσότερο στέρεο, κάτι που θα μπορούσε να λειτουργήσει ως τροχοπέδη. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αφήσεις τα πράγματα να εξελιχθούν και σταδιακά αποφασίζεις την πορεία που θα χαράξεις και τις κινήσεις που θα κάνεις. Βήμα βήμα. . .

Δίδυμοι Ένα οικονομικό θέμα βρίσκεται σε εξέλιξη ή σε απασχολεί έντονα. Ποίες είναι οι αξίες σου και η θέση σου είναι δεδομένα ωστόσο πολλά αλλάζουν γύρω σου και θα χρειαστεί να περιμένεις ώστε να δεις τις εξελίξεις. Προσπάθησε να μην φύγεις από το κέντρο σου και δώσε χώρο στα πλανητικά δρώμενα να ξεδιπλώσουν τις επιλογές που έχεις πριν προβείς σε οποιαδήποτε ενέργεια. . .

Καρκίνος Σήμερα η ημέρα δεν είναι πολύ βατή για εσένα. Η αλληλεπίδραση με ανθρώπους δικούς σου που αγαπάς ενδέχεται να μην είναι τόσο ευχάριστη ή όπως θα περίμενες. Θέματα και εκκρεμότητες έρχονται στην επιφάνεια μέσω συζητήσεων και θα χρειαστεί να ακούσεις τι σου λένε. Αυτό που κινητοποιείται με κέντρο εσένα είναι το σημαντικότερο ανεξάρτητα αν έχουν δίκιο ή άδικο στα λεγόμενα τους. Η αλλαγή βοηθά στην εξέλιξη μας. . .  

Λέων Σήμερα ταξιδεύεις σε βαθύτερα στρώματα του εαυτού σου. Ένα γεγονός θα μπορούσε να σε βγάλει από την καθημερινή ρουτίνα ή ένα γεγονός θα σου δείξει πως θα μπορούσε να είναι η καθημερινή σου ρουτίνα. Το σίγουρο είναι πως έχει να κάνει με εσένα τον ίδιο/την ίδια. Είναι μια σκέψη, μια κατάσταση που αφορά εσένα και τα καινούργια ενδεχόμενα που μπορείς να βάλεις στην καθημερινή σου ζωή, κάνοντας την περισσότερο ευχάριστη. . .

Παρθένος Σήμερα θα νιώσεις πως χρειάζεται να βάλεις πλαίσιο σε μια κατάσταση. Το ζητούμενο είναι η προσωπική σου ευχαρίστηση γιαυτό θα χρειαστεί να δεις τα όρια σου, μέχρι που αισθάνεσαι πραγματικά χαρούμενος/η και εκεί να βάλεις όρια. Άλλοι μπορεί να έχουν περισσότερες απαιτήσεις από εσένα ή να θέλουν να βρίσκεσαι παντού και πάντα. Δεν είναι ακριβώς έτσι για εσένα. Έχεις τους προσωπικούς σου χρόνους και θα χρειαστεί να γίνει σαφές πως ότι κάνεις το κάνεις για εσένα. . .

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.