ΖΩΔΙΑ

Τα 4 πιο συναισθηματικά απρόβλεπτα ζώδια


The Jennettes

17 Ιουλίου 2019

photo-1461468611824-46457c0e11fd.jpg

Ξέρετε αυτούς τους ανθρώπους που μπορούν να κρύψουν εντελώς οποιοδήποτε συναίσθημα κι αν νιώθουν; Έχουν ιδιαίτερες ικανότητες. Υπάρχουν, όμως, κι αυτοί που δεν μπορούν να το κρύψουν με τίποτα - ειδικά αν ανήκουν στα παρακάτω ζώδια. Μπορεί η διάθεσή τους να αλλάζει συνεχώς και τα συναισθήματά τους να είναι απρόβλεπτα, αλλά θα είναι πάντα ειλικρινείς γι' αυτό που νιώθουν:

Κριός

Όταν ο Κριός νιώθει κάτι, το νιώθει εντελώς. Μπορεί να είναι εντελώς χαλαρός και το επόμενο λεπτό να είναι γεμάτος θυμό και ένταση. Αυτές οι αλλαγές στη διάθεση βέβαια περνούν πολύ γρήγορα και σταματούν όσο απρόβλεπτα ξεκίνησαν. 

Δίδυμος

Ποτέ κανείς δεν ξέρει τι πρόκειται να του συμβεί με έναν Δίδυμο. Άλλωστε είναι γνωστοί για τη διπλή προσωπικότητά τους. Η μία μπορεί να είναι γλυκιά και ανάλαφρη και η άλλη εξαιρετικά δραματική και ανεύθυνη. Είναι σαν δύο άνθρωποι σε έναν.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι κυβερνώνται από τη σελήνη κι από εκεί προέρχονται όλα τα συναισθήματα. Τους επηρεάζει ιδιαίτερα κάθε φάση του φεγγαριού πράγμα που σημαίνει πως η διάθεσή τους μπορεί να αλλάξει δραματικά σχεδόν κάθε δύο μέρες.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι έντονα και σκοτεινά ζώδια και το να είναι κακοδιάθετοι είναι στη φύση τους. Όσο καλά κι αν περνούν, πάντα θα βρουν κάτι που δεν θα τους αρέσει. Δεν φταίνει, απλά κυβερνώνται από τον Πλούτωνα που είναι ο πλανήτης του σκότους και της ψύχωσης, και σημαίνει πως δεν μπορούν να ξεχάσουν εύκολα πράγματα, ειδικά την κακή τους διάθεση. Δεν είναι, όμως, πάντα κακοδιάθετοι, όταν είναι χαρούμενοι είναι πραγματικά χαρούμενοι.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.