ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που φέρονται πιο εγωιστικά στις σχέσεις


The Jennettes

19 Ιουλίου 2019

photo-1452457807411-4979b707c5be.jpg

Αν θέλετε τα πράγματα να πηγαίνουν με τον δικό σας τρόπο και δεν ζητάτε ποτέ τη γνώμη των άλλων, μπορεί να είστε ένα από τα 4 ζώδια που τείνουν να είναι εγωιστές στις σχέσεις.

Ποια είναι όμως αυτά τα ζώδια;

Κριός

Ο Κριός ξέρει τι θέλει και δεν φοβάται να το κυνηγήσει. Αυτό τον κάνει ηγέτη εκ φύσεως, αλλά μπορεί να τον κάνει να είναι και λίγο πιο επικεντρωμένος στον εαυτό του απ' όσο πρέπει. 

Τοξότης

Ο περιπετειώδης Τοξότης λατρεύει να εξερευνά. Η δίψα τους για ζωή τους κάνει γεμάτους ζωντάνια, αλλά μερικές φορές σημαίνει πως μπορεί να μην περιμένουν τους άλλους να έρθουν στον ίδιο ρυθμό. Κινούνται συνεχώς μπροστά.

Λέων

Ο Λέων λατρεύει τη συνεργασία και την ομαδική δουλειά, αλλά αν η ζωή τους ήταν κόμικ, θα έβλεπαν τον εαυτό τους ως τον ήρωα και τον/την σύντροφό τους ως τον βοηθό. Τα θέλουν όλα με τον δικό τους τρόπο ή καθόλου.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος θέλει να έχει πάντα την τελευταία λέξη. Μπορεί οι πράξεις τους να μην διαβάζονται κατευθείαν ως "εγωιστικές" αλλά αυτό το ζώδιο θέλει πάντα να είναι αρχηγός. Θέλουν τις σχέσεις και τις καταστάσεις με τους δικούς τους όρους και μόνο.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.