ΖΩΔΙΑ

Tα 3 ζώδια που δεν συγχωρούν εύκολα


21 Ιουλίου 2019

ben-white-qyann54giri-unsplash-2.jpg

Όταν το καταλαβαίνουμε και συνειδητοποιούμε ότι κάναμε λάθος, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να αλλάξουμε τη συμπεριφορά μας απέναντί τους και να δείξουμε πόσο το έχουμε μετανιώσει. Υπάρχουν, όμως, μερικοί που επιμένουν στα αρνητικά τους συναισθήματα απέναντί μας, και δεν ξεχάσουν ποτέ ότι κάποια στιγμή τους προκαλέσαμε πόνο – είτε λίγο, είτε πολύ.

Ποια είναι αυτά τα ζώδια;

Σκορπιός 

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Σκορπιού, φαίνονται ευγενικοί και καλοί – και είναι, μέχρι να τους φερθούμε άσχημα. Τότε μετατρέπονται στο ακριβώς αντίθετο, εκδηλώνοντας με κάθε ευκαιρία την αντιπάθειά τους.

Παρθένος 

Ένας Παρθένος, πάντα κυνηγάει την τελειότητα και μένει ανικανοποίητος. Από τη στιγμή που τίποτα δεν είναι αρκετό για εκείνον, αισθάνεται ότι τον απογοητεύουμε με κάθε μας κίνηση. Ειδικά αν ποτέ χρειαστεί να του ζητήσουμε συγγνώμη, δεν πρόκειται να τη δεχτεί. Το μόνο που θα κάνει, είναι να κρίνει τον τρόπο με τον οποίο απολογηθήκαμε για τη συμπεριφορά μας.

Υδροχόος 

Οι Υδροχόοι ξέρουν να παίρνουν πάντα αυτό που θέλουν. Δεν δέχονται την αποτυχία και εύκολα απογοητεύονται, ακόμα και για τα πιο  μικρά πράγματα. Επομένως, είναι πολύ εύκολο να αλλάξουν γνώμη για κάποιον από το περιβάλλον τους – και όχι προς το καλύτερο – και να επιμείνουν σε αυτήν.

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.