Τα 3 ζώδια που φοβούνται περισσότερο την απόρριψη

Κυριακή 4 Αύγουστος 2019

Πώς αυτά τα ζώδια αντιλαμβάνονται την απόρριψη;

Κριός

Στο λεξικό του Κριού η λέξη απόρριψη δεν υπάρχει.Ο λόγος που δεν προχώρησε η κατάσταση με κάποιο πρόσωπο που αρχικά είχε φανεί να του τραβάει το ενδιαφέρον, δεν ήταν ότι τον… απορρίψανε, αλλά ότι τελικά ο ίδιος αποφάσισε ότι δεν άξιζε τον κόπο. 

Καρκίνος

Ο Καρκίνος τρέμει τόσο την απόρριψη που, προκειμένου να την αποφύγει, είναι ικανός να μην προσπαθήσει καν. Ακόμα κι όταν ο άλλος του δίνει το οκ να προχωρήσει, μπορεί να κρυφτεί στο καβούκι του και να μη λέει να ξεμυτίσει. Μπορεί επίσης να νομίζει ότι τον έχουν απορρίψει, και να θέλει τις αμέτρητες διαβεβαιώσεις και ενθαρρύνσεις.

Ιχθείς

Ο Ιχθύς έχει μια τάση να αρνείται τις δυσάρεστες πλευρές της πραγματικότητας. Ιδίως στα αισθηματικά, δεν δέχεται εύκολα το «όχι» σαν απάντηση των προσδοκιών του. Μια αντίδραση από τον άλλο που οι περισσότεροι θα είχαν εκλάβει σαν απόρριψη, για εκείνον ενδεχομένως να δίνει περιθώρια να ελπίζει και να διατηρεί τις προοπτικές του. Και τότε μπορεί να κλείνει τα μάτια και τα αυτιά του και, κόντρα σε κάθε λογική, να ζει στο δικό του παραμύθι. Γι’ αυτό και, όταν με το καλό συνειδητοποιήσει την απόρριψη, θα του πάρει αρκετό καιρό μέχρι να την καταπιεί.