ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο από την Αυγουστιάτικη πανσέληνο


The Jennettes

15 Αυγούστου 2019

Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο από την Αυγουστιάτικη πανσέληνο

Η Πανσέληνος στις 15 Αυγούστου πρόκειται να προκαλέσει αρκετό δράμα για πολλά ζώδια. Η παθιασμένη Αφροδίτη και ο μαχητικός Άρης θα δημιουργήσουν πολλές ανακατευθύνσεις και ο παρορμητικός Πλούτωνασ θα τους κάνει όλους να βγάλουν γρήγορα συμπεράσματα και να αργήσουν να καταλάβουν το λάθος τους. Ποια είναι όμως τα ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο απ' όλα αυτά;

Κριός

Εσείς θα λάβετε ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα. Αυτή η σελήνη θα σας φέρει ευτυχία και χαρά (ειδικά στα προσωπικά σας) όπως και πολύ ενθουσιασμό.

Δίδυμος

Για μία φορά, δεν θα νιώθετε διχασμένοι. Ετοιμαστείτε για διασκέδαση, φίλους και πολλή αγάπη. Αυτή η σελήνη θα κάνει το εσωτερικό σας φως να λάμψει και θα σας γεμίσει από καλή ενέργεια. Να είστε γενναιόδωροι με τον χρόνο και την προσοχή σας.

Ζυγός

Ζυγοί, η δίκαιη φύση σας σας κάνει εκείνους που όλοι θα τους ζητήσουν συμβουλές. Κι αυτό θα γίνει ξανά σε αυτή την πανσέληνο. Αν τα πράγματα πάνε καλά στη ζωή σας αυτή την περίοδο, προπαθήστε να βοηθήσετε άλλους που το χρειάζονται.

Τοξότης

Ίσως να νιώσετε πως ξαφνικά έλκετε τους πάντες και πως ξαφνικά έχετε πολλούς θαυμαστές. Η πανσέληνος αυτή θα σας φέρει απίστευτη τύχη. Αγοράστε λαχείο, αναζητήστε νέα εργασία ή εκφράστε τα συναισθήματά σας σε κάποιον.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.