ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που είναι κακοί φίλοι


24 Αυγούστου 2019

Τα 3 ζώδια που είναι κακοί φίλοι


Η αληθινή φιλία είναι δύσκολο να επιτευχθεί. Εάν όμως συναντήσεις τα παρακάτω ζώδια και γίνετε φίλοι ίσως θα πρέπει να δώσεις λίγο παραπάνω προσοχή, γιατί έχουν κάποιες επιπλέον ιδιαιτερότητες σε σχέση με τα υπόλοιπα ζώδια.

Κριός

Οι Κριοί είναι αρκετά φιλόδοξοι και στοχεύουν ψηλά. Γι αυτό και θα κάνουν τα πάντα για να πετύχουν του στόχους τους. Μάλιστα δεν θα διστάσουν να θυσιάσουν μια φιλία προκειμένου να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος έχει πολλές προσωπικότητες, γι αυτό πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί όταν γίνετε φίλοι μαζί του. Θα πρέπει να προσέχετε τι του εκμυστηρεύεστε και να έχετε πάντα στο μυαλό σας ότι είναι διπλή προσωπικότητα.

Ιχθύς

Ο Ιχθύς είναι η προσωποποίηση της παραπληροφόρησης. Δεν μπορείς ποτέ να τον εμπιστευτείς, αφού θα ψάχνει πάντα τρόπο να ωραιοποιήσει μια κατάσταση και να δε ξεγελάσει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.