ΖΩΔΙΑ

Τα 3 πιο δραματικά ζώδια


The Jennettes

25 Αυγούστου 2019

people-2604850-1920.jpg

Οι δραματικοί άνθρωποι είναι γνωστοί για το ότι μπλέκονται σε διαπληκτισμούς, ακόμα κι όταν δεν έχουν λόγο να το κάνουν. Είναι γνωστοί για το ότι μπορούν να κάνουν μία ασήμαντη κατάσταση να φαίνεται σαν θεατρική παράσταση. Αυτοί οι άνθρωποι βαριούνται εύκολα και λατρεύουν να κάνουν τα πράγματα λίγο πιο ενδιαφέροντα.

Ποια είναι τα πιο δραματικά ζώδια;

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι είναι δραματικοί αλλά έχουν μία ιδιαίτερη ικανότητα να κάνουν όλους τους άλλους να φαίνονται δραματικοί. Θα πουν από κάτι σε διάφορους, να δώσουν το έναυσμα και μετά απλά θα παρακολουθήσουν το δράμα να εξελίσσεται. Δεν το κάνουν από κακία, απλά θέλουν να διασκεδάσουν!

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι γνωστοί για το ότι αλλάζουν διάθεση κάθε λίγο - τη μία στιγμή είναι χαρούμενοι και την άλλη είναι πιο δραματικοί απ' όσο θα περίμενε κανείς. Επειδή είναι τόσο ευαίσθητοι, ίσως τείνουν να παίρνουν τα πράγματα πιο προσωπικά απ' ότι θα έπρεπε. Το αποτέλεσμα; Δράμα, φυσικά.

Λέων

Οι Λέοντες λατρεύουν μία δραματική είσοδο. Ό,τι κι αν κάνουν, θέλουν να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής και θα κλέψουν την παράσταση. Κι αν είναι νευριασμένοι; Τότε, το δράμα είναι αναπόφευκτο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.