ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που δε θα συγχωρήσουν την απιστία


The Jennettes

27 Αυγούστου 2019

Τα 3 ζώδια που δε θα συγχωρήσουν την απιστία

Κάθε σχέση έχει τις δυσκολίες της, από τις διαφωνίες μέχρι τις φορές που απλά δεν υπάρχει επικοινωνία. Αλλά μερικές φορές, τα πράγματα μπορεί να χειροτερέψουν και να χρειαστεί να αποφασίσουμε αν θα συγχωρήσουμε έναν σύντροφο που μας απάτησε ή αν θα τελειώσουμε τη σχέση. Μία μεγάλη απόφαση σαν κι αυτή εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, αλλά το ζώδιό μας μπορεί να παίζει ρόλο.

Ποια είναι τα ζώδια που σε συγχωρούν την απιστία;

Παρθένος

Ως Παρθένος, σας αρέσει να φροντίζετε τους άλλους, πράγμα που μπορεί να σας κάνει να νιώθετε σαν να μπορείτε να αντιμετωπίσετε κάθε πιθανό εμπόδιο. Αλλά αν ο/η σύντροφός σας, σας απατήσει τότε νιώθετε αβοήθητοι. Θα σκεφτείτε τι κάνατε λάθος και τι θα μπορούσατε να είχατε κάνει για να το αποφύγετε. Αυτή η διαδικασία σας κάνει όχι μόνο να μην μπορείτε να συγχωρήσετε τον εαυτό σας αλλά και τον σύντροφό σας.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός δεν θα ξεχάσει και δεν θα συγχωρήσει ποτέ έναν σύντροφο που τον απάτησε. Αν αποφασίσετε να συνεχίσετε τη σχέση σας με το συγκεκριμένο άτομο μετά την απιστία, πρέπει να βεβαιωθείτε πως θα το κάνετε με ειρήνη, γιατί ο Σκορπιός έχει μία τάση για εκδίκηση ή τιμωρία στον σύντροφό του που τον απάτησε. Αν και αυτό, δεν θα απαλύνει τον πόνο μακροπρόθεσμα.

Υδροχόος

Μπορεί να σκέφτεστε πως ένα ζώδιο που δεν μπορεί να συγχωρήσει κάποιον που απίστησε, είναι κάποιος που κάνει σχέσεις γρήγορα και εύκολα. Αλλά αυτό δεν ισχύει αν είστε Υδροχόος. Αν αποφασίσετε να δεσμευτείτε με κάποιον και να τους βάλετε στη ζωή σας, θα τον αγαπήσετε βαθιά. Γι' αυτό το να σας απατήσει κάποιος μπορεί να είναι τόσο επίπονο - και σίγουρα δεν θα τον συγχωρήσετε.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.