ΖΩΔΙΑ

Τι θα φέρει το φθινόπωρο για κάθε ζώδιο


The Jennettes

28 Αυγούστου 2019

Τι θα φέρει το φθινόπωρο για κάθε ζώδιο

Το καλοκαίρι έρχεται στο τέλος του και ήρθε η στιγμή για νέα ξεκινήματα. Το φετινό φθινόπωρο θα σας κάνει να θέλετε να ανακαλύψετε το άγνωστο και να πείτε τη γνώμη σας - ή να κάνετε ένα βήμα πίσω.

Κριός

Χρησιμοποιείστε τις λέξεις. Οι άλλοι δεν μπορούν να καταλάβουν τι σκέφτεστε διαβάζοντας το μυαλό σας, οπότε πείτε αυτά που χρειάζεται να πείτε, δυνατά και ξεκάθαρα.

Ταύρος

Αυτό το φθινόπωρο θα φέρει πολλές κοινωνικές επαφές και εξωστρέφεια, αλλά ίσως να λάβετε κριτική από τους άλλους. Είναι μία καλή περίοδος για αγάπη, υποστήριξη και ανθρώπινη επαφή.

Δίδυμος

Αυτό το φθινόπωρο  θα φέρει ισορροπία και ηρεμία στη ζωή σας. Χρησιμοποιείστε την θετικότητά σας προς όφελός σας. Δώστε την ευκαιρία σε κάποιον άλλον να μιλήσει και μπορεί να εκπλαγείτε για το τι μπορείτε να μάθετε.

Καρκίνος

Μπορεί να έχετε λίγο παραπάνω στρες αυτή την περίοδο, αλλά τα καλά νέα είναι πως θα έχετε την ευκαιρία να βγείτε έξω από το σπίτι και από το comfort zone σας. Μην φοβάστε να νιώσετε λίγο άβολα - θα είναι προσωρινό.

Λέων

Κάντε προσπάθεια να είστε λίγο πιο καλοί με τον εαυτό σας και τότε θα προσέξετε όλα όσα είναι καλά στη ζωή σας. Κάντε μία λίστα με όλα αυτά για τα οποία είστε ευγνώμονες - θα νιώσετε άμεσα πιο χαρούμενοι.

Παρθένος

Δε χρειάζεται να λέτε πάντα "ναι" στους άλλους. Μπορείτε να πείτε περισσότερα όχι αν δεν θέλετε να κάνετε κάτι. Κι όσο πιο πολύ το λέτε τόσο πιο εύκολο γίνεται.

Ζυγός

Θυμηθείτε να αφιερώσετε χρόνο σε αυτά που γεμίζουν τη ζωή σας - εκτός εργασίας. Συνήθως, αυτά είναι τα πρώτα που χάνονται όταν υπάρχει πολλή δουλειά.

Σκορπιός

Πρόκειται να λάβετε πολλή αγάπη και φροντίδα από την οικογένεια και τους φίλους σας. Μπορεί να σας κάνει να νιώσετε περίεργα, καθώς συνήθως είστε εσείς που τους γεμίζετε με κοπλιμέντα και όμορφες σκέψεις. Αφήστε για μία φορά τον εαυτό σας να τα λάβει κι εκείνος.

Τοξότης

Η καριέρα σας θα είναι η κεντρική πηγή καλών νέων αυτή την περίοδο. Επικεντρωθείτε στην επαγγελματική σας εξέλιξη και να ξέρετε πως η επιβράβευση θα έρθει σύντομα.

Αιγόκερως

Αφήστε πίσω σας την κριτική και ξεκινήστε με το να ξεχάσετε τη λέξη "πρέπει", όταν μιλάτε στον εαυτό σας ή στους άλλους. Μην κρίνετε τα συναισθήματά σας - απλά αποδεχτείτε τα και θα φύγουν.

Υδροχόος

Όλοι θέλουμε εύκολες απαντήσεις και λύσεις. Αυτό που χρειάζεται κάθε άνθρωπος είναι σωστή διατροφή, γυμναστική, ύπνο και ανθρώπινη επαφή. Δηλαδή, πράγματα που χρειάζονται χρόνο και συνέπεια. Κάντε αυτά που χρειάζονται και θα σας βγει σε καλό.

Ιχθείς

Δώστε προσοχή στο πώς μιλάτε στον εαυτό σας. Αναρωτηθείτε γιατί ίσως να λέτε πράγματα στον εαυτό σας που είναι αρνητικά. Τίποτα δεν είναι αληθινό - απελευθερωθείτε απ' οτιδήποτε σας περιορίζει στο πώς κινείστε στον κόσμο.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.