ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που κρατούν τις υποσχέσεις τους


The Jennettes

4 Σεπτεμβρίου 2019

Τα 3 ζώδια που κρατούν τις υποσχέσεις τους

Αν έχετε αξιόπιστους ανθρώπους στη ζωή σας, είστε πραγματικά ευλογημένοι. Χρειάζεται πολύ κόπο για να κρατάει κανείς τις υποσχέσεις του και να κάνει τα πράγματα σωστά, και να είναι εκεί για κάποιον. Αν έχετε κοντινή σχέση με κάποιο από τα παρακάτω ζώδια, τότε ξέρετε από πρώτο χέρι πώς είναι να μπορείτε να βασιστείτε σε κάποιον.

Ταύρος

Όταν λένε ότι θα κάνουν κάτι, το κάνουν. Δε θα δεχτούν εύκολα να κάνουν κάτι. Θα το επεξεργαστούν αρκετά, αλλά όταν εν τέλει δώσουν την υπόσχεση, θα κάνουν ο,τι χρειαστεί για να την κρατήσουν. Όταν ένας Ταύρος κλείνει συμφωνία, μπορείτε πάντα να τον εμπιστευτείτε να την τηρήσει.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι έχουν κυβερνήτη τον Κρόνο, ο οποίος σχετίζεται με την μακροχρόνια δέσμευση. Αυτό σημαίνει ότι αν ένας Υδροχόος αποφασίσει να κρατήσει μια υπόσχεση, θα το κάνει με κάθε κόστος. Κατά βάθος έχουν ένα πολύ ισχυρό όραμα για το πώς πρέπει να είναι ο κόσμος κι αν δεν τηρήσουν την υπόσχεσή τους νιώθουν ότι απομακρύνονται από αυτό.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι θέτουν πολύ υψηλά τον πήχη για τον εαυτό τους και θεωρούν θεμελιώδη υποχρέωσή τους να είναι καλοί φίλοι. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για αυτούς να είναι οι καλύτεροι φίλοι, και το αποδεικνύουν με το να είναι αξιόπιστοι με τον πιο κυριολεκτικό τρόπο. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρόκειται ποτέ να απογοητεύσουν κανέναν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.