ΖΩΔΙΑ

3 ζώδια που ζητάνε συμβουλές και ποτέ δεν τις ακούνε


The Jennettes

27 Ιουλίου 2020

3 ζώδια που ζητάνε συμβουλές και ποτέ δεν τις ακούνε

Όλοι έχουμε έναν φίλο που ζητάει τη γνώμη μας αλλά δεν την ακούει. Όσο κι αν θέλουμε να βοηθήσουμε, κάποια στιγμή αναρωτιόμαστε αν αξίζει τον κόπο να ασχοληθούμε.

Τα παρακάτω ζώδια ανήκουν ακριβώς σε αυτήν την κατηγορία.

Τοξότης

Αν ένας Τοξότης σας δώσει συμβουλές, θα περιμένει να της ακολουθήσετε με ευλάβεια. Ο ίδιος όμως δεν το κάνει ποτέ. Οι Τοξότες θέλουν να συζητούν και να ψάχνουν λύσεις, αλλά όταν πρόκειται να εφαρμόσουν τις συμβουλές των άλλων, χάνουν το ενδιαφέρον τους. Πιστεύουν ότι ξέρουν καλύτερα, ο,τι κι αν προτείνει κάποιος άλλος.

Σκορπιός

Όσο κι αν αγαπούν και σέβονται τον άνθρωπο που τους δίνει συμβουλές, οι Σκορπιοί απλώς νιώθουν ότι απλώς δεν ξέρει τι του γίνεται. Τους είναι δύσκολο να εμπιστευτούν, και ένα μέρος τους πάντα ελπίζει ότι κάποιος θα βρεθεί να τους δώσει την τέλεια συμβουλή, αλλά κανείς δεν το κάνει.

Ταύρος

Οι Ταύροι όταν ζητούν συμβουλές θέλουν απλώς κάποιον να συμφωνήσει μαζί τους. Ξέρουν ότι είναι ωραίο να ακούνε άλλες γνώμες, αλλά κανενός η γνώμη δεν τους αρέσει όσο η δική τους. Η πιθανότητα ότι κάποιος άλλος μπορεί να ξέρει τι χρειάζεται ένας Ταύρος τους φαίνεται αστεία, και κανείς δεν μπορεί να τους μεταπείσει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.