ΖΩΔΙΑ

Tα 4 ζώδια που θα επηρεάσει λιγότερο η νέα Σελήνη


The Jennettes

26 Σεπτεμβρίου 2019

Tα 4 ζώδια που θα επηρεάσει λιγότερο η νέα Σελήνη

Αν η ζωή σας στερείται χαράς τον τελευταίο καιρό, η νέα Σελήνη στις 28 Σεπτεμβρίου θα σας την επαναφέρει. Καθώς η Αφροδίτη θα βρεθεί απέναντι από τον Κρόνο, όλοι θα νιώσουν λίγο πιο κοινωνικοί και ίσως ερωτικοί από ότι συνήθως - εκτός από τα παρακάτω 4 ζώδια.

Ταύρος

Η νέα Σελήνη δεν πρόκειται να σας χαλάσει την αυτοπεποίθηση αλλά ενδεχομένως να σας ενθαρρύνει να διευρύνετε τον κύκλο σας προσθέτοντας λίγο παιχνίδι στη δουλειά σας, που ευνοείται αυτήν την περίοδο.

Λέων

Η εποχή αυτή σας φέρνει καλή ενέργεια, και η νέα Σελήνη θα είναι ευχάριστη για εσάς. Αυτήν την περίοδο ευνοούνται οι σχέσεις με την οικογένεια, τους γείτονες και τους συνεργάτες και μπορείτε να το αξιοποιήσετε.

Σκορπιός

Η νέα Σελήνη Σεπτεμβρίου σας ενθαρρύνει να χαλαρώσετε και να πάρετε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε τα πράγματα. Είναι ιδανική εποχή να επισκεφθείτε κάποιον φίλο ή συγγενή που δεν είναι ιδιαίτερα καλά, ή να περάσετε χρόνο με τον εαυτό σας.

Υδροχόος

Είναι η κατάλληλη εποχή να στρέψετε την προσοχή σας έξω από εσάς, καθώς ευνοούνται τα ταξίδια και η εκπαίδευση. Αναλόγως με τις υπόλοιπες συγκυρίες, μπορεί να αλλάξει η αντίληψή σας για κάτι, ή να γνωρίσετε κάποιον από μακριά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.