ΖΩΔΙΑ

Ερμής στον Σκορπιό – Γνωρίζετε ποια είναι πραγματικά η δύναμη σας;


Γεωργία Σταύρου

1 Οκτωβρίου 2019

Ερμής στον Σκορπιό – Γνωρίζετε ποια είναι πραγματικά η δύναμη σας;

Ο τρόπος σκέψης και επικοινωνίας (Ερμής) χρωματίζεσαι με πιο βαθιές, έντονες και καθοριστικές ποιότητες (Σκορπιός). Οι σκέψεις παθιασμένες και σταθερές, οι συζητήσεις με δυναμική και επιτακτική τάση αλλά ταυτόχρονα με μαγικές και διαισθητικές ικανότητες. . .

Η λέξη κλειδί είναι “επιθυμώ”, και θα γίνεται αντιληπτή μέσα από αποφασιστικές, καθοριστικές και σύντομες επικοινωνιακές διεργασίες. . .

Αρχίζει μια περίοδος που μέσα απ’ την διαισθητική αντίληψη της άυλης πραγματικότητας και των κρυμμένων κάτω απ’ την επιφάνεια γεγονότων και καταστάσεων μπορούμε να ανακαλύψουμε κρυμμένες συναισθηματικές και πνευματικές διαστάσεις όπως επίσης τα κίνητρα των άλλων. . .

Με τον Ερμή στον Σκορπιό νιώθεις πως (επιτέλους) μπορείς να “εξουσιάσεις” τις σκέψεις και τον λόγο σου. Μετά από μια διαδικασία αμφιταλάντευσης για το πώς είναι το “πρέπων” να αντιδράς στα εξωτερικά γεγονότα, πώς θα πρέπει να μιλήσεις έτσι ώστε να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις (Ζυγός), περνάς σε μια περίοδο της ζωής σου που μπορείς να ελέγχεις εσύ προς ποια κατεύθυνση θα οδηγήσεις τις σκέψεις σου ή πως θα εκφράσεις τις βαθύτερες σου επιθυμίες ώστε να φέρουν το αποτέλεσμα που θέλεις. . .

Η περίοδος που ο Ερμής περνά απ το ζώδιο του Σκορπιού δεν θεωρείται εύκολη. Ιδιαίτερα φέτος που θα μπει ανάδρομος σε αυτό το ζώδιο. Έχει μια έντονη, σφοδρή διαδικασία, που όμως είναι απαραίτητη για να μπορείς να πετάξεις (στην κυριολεξία) από την ζωή σου οτιδήποτε δεν σε βοηθά να εξελιχθείς πια...

Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.