ΖΩΔΙΑ

Ζώδια και Instagram: Πως χρησιμοποιεί το δημοφιλές μέσο το κάθε ζώδιο


5 Οκτωβρίου 2019

Ζώδια και Instagram: Πως χρησιμοποιεί το δημοφιλές μέσο το κάθε ζώδιο

Το Instagram αποτελεί πλέον μέρος της καθημερινής μας ζωής, και θα μπορούσαμε να πούμε πως οι άνθρωποι έχουν ήδη δημιουργήσει ο καθένας τις δικές του συνήθειες και συμπεριφορές στο δημοφιλές μέσο. Από αυτούς που δίνουν το παρών στα DM σας, σε όσους κυριολεκτικά δημοσιεύουν κάτι καθημερινά και σε εκείνους που σχολιάζουν σε κάθε post - είναι πραγματικά ένας ζωντανός κόσμος εκεί έξω! Φυσικά τα ζώδια έχουν πολλά να μας πουν για το θέμα, κυρίως με την ανάδειξη των χαρακτηριστικών της προσωπικότητας και την συμπεριφορά στα κοινωνικά δίκτυα.

Ας ρίξουμε μια ματιά στο τι λέει το ζώδιό σας για τις συνήθειες σας στο Instagram:

Κριός
Αυτοί οι τύποι είναι εξαιρετικά δυνατοί και ενεργοί στο Instagram, αγαπούν τα memes και σας βομβαρδίζουν με αστεία βίντεο μέσω DM. Είναι συχνά ένοχοι για ακραίο photoshop, κόβουν και επεξεργάζονται προσεχτικά τις φωτογραφίες και τα βίντεο. Ετσι το feed τους είναι συνήθως sleek και stylish.

Ταύρος
Oι Ταύροι είναι ελαφρώς υλιστές. Θα επιδείξουν το ακριβό τους ρολόι, το σχεδιαστή που αγαπούν να φορούν, εστιατόρια και cafes. Είναι επίσης από τους μεγαλύτερους stalkers! 

Δίδυμοι
Αγαπούν τα κοινωνικά δίκτυα τόσο που, θα σας κάνουν να αναρωτιέστε τι κάνετε με τη ζωή σας! Μοιράζονται σχεδόν τα πάντα  με τους ακόλουθους τους μέσω των InstaStories τους, αλλά στην πραγματικότητα, δεν πρόκειται παρά για μία πλάνη.

Καρκίνος
Αυτοί οι τύποι είναι συναισθηματικοί, υπεραναλυτικές ψυχές που βρίσκουν απόλυτη ειρήνη στο να θυμούνται το παρελθόν τους. Αγαπούν να δημοσιεύουν throwbacks ή αγαπησιάρικα quotes. 

jenny.gr

Λέων
Αυτά τα προφίλ είναι γεμάτα από selfies. Στο μπάνιο, κάτω από το λαμπρό φως του ήλιου ή σε ένα ελαφρώς φωτισμένο εστιατόριο, ακόμη και μπροστά από καθρέφτες είναι οι top στο παιχνίδι  της selfie! 


Παρθένος
Ηρθε η ώρα να σοβαρευτούμε. Οι Παρθένοι θέλουν να μάθετε πως είναι που απασχολημένοι και δεν ενδιαφέρονται για τα social media. Έτσι, αυτοί οι τύποι δημοσιεύουν σπάνια ή και ποτέ . Θυμηθείτε εκείνους τους λογαριασμούς που σας ζητούν να τους ακολουθήσετε αλλά έχουν 0 follows. Eίναι οι Παρθένοι!

Ζυγός
Οι Ζυγοί αγαπούν να διατηρούν την ειρήνη και να παρακινούν τους άλλους. Έτσι όλα τα εμπνευσμένα quotes που βλέπετε να πλημμυρίζουν τo feed σας, τώρα ξέρετε από ποιον προέρχονται!

Σκορπιός
Αυτοί οι τύποι είναι σίγουρα οι πιο ανταγωνιστικοί, θέλουν τα προφίλ τους να είναι τα πιο εντυπωσιακά. Είναι ιδιότροποι και συχνά αποφασίζουν να διαγράψουν παλαιότερα post

Τοξότης
Πάντα δημοσιεύουν τα στιγμές από τα ταξίδια τους που τόσο αγαπούν, πολλές φορές με λεπτομέρειες σαν ημερολόγιο. Ακολουθούν επίσης πολλές τυχαίες σελίδες και προφίλ και είναι πάντα online.Oι πιο γενναίοι που δεν διστάζουν να κάνουν live chat.

jenny.gr


Αιγόκερως
Eίναι πολύ προσεκτικοί στα πράγματα που δημοσιεύουν. Κάποιοι μπορεί να καταλήξουν να έχουν ενδιαφέροντα προφίλ, αλλά συνήθως τα προφίλ τους είναι αρκετά προβλέψιμα.


Υδροχόος
Οι Υδροχόοι δημοσιεύουν αμφιλεγόμενα αποσπάσματα, σχολιάζουν την πολιτική, γράφουν υπερβολικά μεγάλες λεζάντες στα InstaStory. Κάνουν ό, τι θέλουν και κανένας δεν μπορεί να τους αλλάξει άποψη. Ναι, είναι οι ηγέτες, οι πραγματικοί οραματιστές. Και το Instagram τους αντανακλά αυτό ακριβώς.

Ιχθύες
Όλοι έχουμε ακούσει για το πόσο ονειροπόλοι είναι. Ξέρουν ακριβώς πώς να εκφράσουν τον εαυτό τους, κάτι που συχνά οδηγεί σε εμπεριστατωμένα σχόλια που προέρχονται από αυτούς. Ο σαρκασμός τους μπορεί συχνά να είναι dark, κάτι που τους θέτει αρκετά ψηλά στο παιχνίδι των memes. Βασικά, τα προφίλ τους μπορεί να είναι είτε super emo είτε super fun. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.