ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που αρνούνται να ζητήσουν βοήθεια


The Jennettes

23 Οκτωβρίου 2019

Τα 4 ζώδια που αρνούνται να ζητήσουν βοήθεια

Το να ζητήσει κανείς βοήθεια για κάποιο θέμα θεωρείται από τα πλέον εύκολα πράγματα. Για μερικά ζώδια, όμως, είναι αρκετά δύσκολο έως και ακατόρθωτο ορισμένες φορές.

Δεδομένου ότι τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μας, υπάρχουν μέσα στο ζώδιό μας, είναι λογικό η συμπεριφορά μας να επηρεάζεται κι από την αστρολογία. Μπορεί να πιστεύετε ότι το ζητήσει κανείς βοήθεια είναι δείγμα αδυναμίας ή ήττας.

Ποια είναι τα ζώδια που αρνούνται να ζητήσουν βοήθεια για κάτι που τους συμβαίνει;

Κριός 

Δεν είναι ότι ο Κριός δεν θέλει να ζητήσει βοήθεια. Είναι το ότι συνήθως δεν έχει τον χρόνο και την υπομονή να το κάνει. Οι Κριοί τείνουν να γίνονται παρορμητικοί και να αφήνουν στην άκρη τα θέματα που τους απασχολούν.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι δεν θέλουν να ζητούν βοήθεια γιατί δεν θέλουν να αισθάνονται ανίκανοι. Ακόμα και στην περίπτωση που εμφανιστεί στο δρόμο τους κάτι δύσκολο και ακατόρθωτο, θα προσπαθήσουν να το αντιμετωπίσουν μόνοι τους. Εκτός του ότι είναι πολύ περήφανοι για να ζητήσουν βοήθεια, δεν εμπιστεύονται κι εύκολα τους άλλους.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι θέλουν να κάνουν όλα τα πράγματα μόνοι τους είτε κρυφά είτε φανερά, χωρίς μα απασχολούν τους άλλους. Θέλουν να έχουν τον έλεγχο όλων των πράξεων τους και σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να εμφανίζονται εκεί που δεν το περιμένεις.

Τοξότης

Υπάρχει λόγος που οι Τοξότες δεν θέλουν να ζητούν βοήθεια κι αυτός είναι γιατί θέλουν να τα κάνουν όλα με το δικό τους τρόπο, ακόμη κι είναι λάθος. Δεν αλλάζουν τη μέθοδό τους για κανέναν και πάντα θα προσπαθούν να τα καταφέρουν μόνοι τους, για να μη φανεί ότι δέχθηκαν βοήθεια από κάποιον άλλο

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.