ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που πρέπει να ψάξουν για νέα δουλειά αυτή την περίοδο


The Jennettes

29 Οκτωβρίου 2019

Τα 4 ζώδια που πρέπει να ψάξουν για νέα δουλειά αυτή την περίοδο

Δεδομένου ότι ο Ερμής είναι ο πλανήτης που κυβερνά την επικοινωνία, τείνει να κάνει τα πράγματα σούπερ ακατάστατα αυτό το διάστημα ... και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε περιπλοκότητες ειδικά στην εργασία.

Στην πραγματικότητα, ίσως είναι καιρός να επανεξετάσετε αυτό που κάνετε. Υπάρχουν κάποια ζώδια που θα πρέπει να αναζητήσουν μια νέα δουλειά κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή.

Λέων

Εσείς τα λιοντάρια μπορείτε πραγματικά να σκεφτόσαστε όλα όσα θέλετε και τους στόχους που επιδιώξατε και ίσως να διαπιστώσετε ότι οι στόχοι σας έχουν γίνει λίγο διαφορετικοί. Τα όνειρά σας αλλάζουν και αυτό μπορεί να αντικατοπτρίζει την κατεύθυνση της καριέρας σας. Μη φοβάστε να εξελιχθείτε και να προσαρμοστείτε.

Σκορπιός

Για εσάς τους Σκορπιούς ίσως ήρθε η ώρα για μια πολύ μεγάλη αλλαγή. Μια νέα ευκαιρία μπορεί να παρουσιαστεί, ενώ πρέπει να σκέφτεστε ότι ίσως βρείτε κάτι καλύτερο εκεί έξω.

Αιγόκερως

Όλη αυτή η δικτύωση που έχετε κάνει μπορεί σας ωφελήσει εσάς τους Αιγόκερους. Μπορείτε να πάρετε απόφαση για μια νέα δουλειά μέσω μιας παλιάς επαφής που φαίνεται πιο ελκυστική από αυτή που έχετε.

Υδροχόος

Για εσάς τους Υδροχόους είναι μια εποχή σκέψης και περισυλλογής, ειδικά όταν πρόκειται για τη δουλειά σας. Μπορεί να θέλετε να αλλάξετε την κατεύθυνση της καριέρας σας ή να δεσμευθείτε σε ένα παλιό όραμα.

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.