ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που τους κερδίζουν όλους με την γοητεία τους


The Jennettes

3 Νοεμβρίου 2019

Τα 3 ζώδια που τους κερδίζουν όλους με την γοητεία τους

Σίγουρα δεν είναι εύκολο να κερδίσεις τους γύρω σου αλλά αυτά τα 3 ζώδια τα έχουν καταφέρει με την γοητεία που ακούν.

Ποια είναι αυτά;

Ζυγός

Αν ψηφίζαμε ποιο ζώδιο είναι πιο όμορφο, τότε ο Ζυγός θα κέρδιζε την πρωτιά.Το πρόσωπο του είναι γελαστό, με μάτια και χείλη να υπερισχύουν και να δίνουν έναν ξεχωριστό τόνο στην όλη του εμφάνιση. Με το χαμόγελο του κερίζει τους γύρω του αφού άλλωστε είναι το πιο όμορφο σημείο του. Για τον Ζυγό λοιπόν μπορούμε να πούμε ότι έχει μία σπάνια ομορφιά για αυτό άλλωστε είναι και στα αισθηματικά του περιζήτητος.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός έχει πολύ έντονο βλέμμα, τα μάτια του είναι μεγάλα και ιδιαίτερα εκφραστικά, όπου σου κεντρίζουν κατευθείαν το ενδιαφέρον. Γνωρίζει καλά πως να συμπεριφέρεται ώστε να γίνει ο πρωταγωνιστής μιας παρέας και να κλέψει τα βλέμματα. Ο Σκορπιός μάλιστα με το look του, αλλά και τις αργές κινήσεις του όλο νόημα κάνει την παρουσία του να γίνει όχι μόνο γοητευτική, αλλά και ιδιαίτερα ποθητή.

Αιγόκερως

Η εμφάνισή του είναι πάντα κομψή και προσεγμένη. Τα χαρακτηριστικά του είναι αυστηρά, το πρόσωπό του είναι τις περισσότερες φορές με γωνίες και με έντονα τοξοτά φρύδια να κάνουν το βλέμμα του ιδιαίτερα έντονο και διαπεραστικό. Ο Αιγόκερως εκφράζει μία αυστηρότητα ακόμα και στην εμφάνισή του όμως αυτό το στυλ του πάει και του χαρίζει μία σπάνια κομψότητα στην οποία δεν μπορείς να αντισταθείς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.