ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που θα περάσουν καταπληκτικά την υπόλοιπη εβδομάδα


The Jennettes

28 Ιουλίου 2020

 Τα ζώδια που θα περάσουν καταπληκτικά την υπόλοιπη εβδομάδα

Ο Ιούλιος σιγά σιγά φτάνει προς το τέλος του και όλοι μας αναζητούμε μέρες χαλάρωσης και ανεμελιάς

Ήρθε η ώρα να σκεφτούμε την πραγματική μας δύναμη και να την αφήσετε να εξαπλωθεί. Αυτή είναι μια συναισθηματική και διαισθητική εποχή του χρόνου, οπότε αν το ζώδιό σας είναι κάποιο από τα παρακάτω, αυτή η εβδομάδα θα είναι μαγική.

Καρκίνος: Νιώθετε πολύ αγάπη για τον κόσμο γύρω σας

Έχετε τόσο πολύ δύναμη για να δημιουργήσετε αληθινά πνευματική τέχνη και να ξεπεράσετε τη μονοτονία της πραγματικότητάς σας αυτήν την εβδομάδα. Η καρδιά σας θα σας καθοδηγήσει προς τη δημιουργία και τη φιλία, καθώς και για την αγάπη και τον ρομαντισμό. Αφήστε τον εαυτό σας να γεμίσει με μια ακόρεστη ζέστη για τη ζωή και να σας κάνει να νιώσετε μεγαλύτερη. Αφήστε τις ανησυχίες σας και τις αμφιβολίες σας, γιατί αξίζετε να ζείτε χωρίς αναστολή.

Σκορπιός: Βελτιώνετε τη σχέση με τον εαυτό σας

Έχετε πιθανώς ζητήσει από εσάς τόσες πολλές ερωτήσεις σχετικά με το ποιοι είστε και τι είναι αυτό που πρέπει να κάνετε. Δεν υπάρχει όμως μία απάντηση - υπάρχουν αμέτρητες απαντήσεις. Είστε πολλά πράγματα και πρέπει να είστε ό, τι και αν επιλέξετε. Μην αισθάνεστε πιεσμένοι να κάνετε κάτι που νομίζετε ότι πρέπει να κάνετε.

Ιχθείς: Η φαντασία σας μεταφέρει σε όμορφα καινούργια μέρη

Έχετε τη δύναμη να αλλάξετε εντελώς την προοπτική σας αυτήν την εβδομάδα. Εάν έχετε πρόβλημα και δεν βλέπετε τις ευκαιρίες γύρω σας, ήρθε η ώρα να αλλάξετε τη νοοτροπία σας και να ανοίξετε την καρδιά σας στην ομορφιά που σας περιβάλλει. Αντί να είστε απαισιόδοξοι ή απαθείς, αδράξτε την ευκαιρία για κάτι νέο. Εάν σας προσκαλέσουν κάπου, γιατί να μην πάτε;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.