ΖΩΔΙΑ

Τα 6 ζώδια που χρειάζονται περισσότερο χώρο και χρόνο για τον εαυτό τους


The Jennettes

7 Νοεμβρίου 2019

Τα 6 ζώδια που χρειάζονται περισσότερο χώρο και χρόνο για τον εαυτό τους

Για ορισμένους, αυτό μπορεί να ακούγεται μοναχικό και φοβερό, σε άλλους, αυτό μπορεί να είναι και σαν ευδαιμονία. Για τα ζώδια που χρειάζονται τον χρόνο τους, είναι σημαντικό να νιώθουν ότι έχουν την ευκαιρία να ανασυντάξουν την σκέψη τους, να δημιουργήσουν νέα σχέδια.

Τα παρακάτω ζώδια έχουν την ανάγκη να διεκδικήσουν το δικό τους χώρο και να ξοδεύουν  τον πολύτιμο χρόνο τους, όπως επιθυμούν.

1. Λέων

Οι Λέοντες νιώθουν την ανάγκη να εξασκούνται, κι επειδή η εξάσκηση είναι τέλεια, θέλουν να είναι και τέλειοι. Και παρόλο που δίνουν την εντύπωση ότι το κάνουν για να εντυπωσιάσουν, χρειάζονται πειθαρχία για να κάνουν αυτό που έχουν κατά νου, και αυτό σημαίνει μόνο χρόνο και απομόνωση.

2. Ταύρος

Αν και ο Ταύρος είναι πάντα πεινασμένος για ανθρώπινη επαφή, πάντα χρειάζεται χρόνο για να μένει μόνος του. Του αρέσει να περνά αρκετό χρόνο μόνος του και να σκέφτεται ό, τι έχει να κάνει μέσα στην ημέρα, ενώ πάντα ξέρει πως πρέπει να ξοδέψει τον πολύτιμο χρόνο του.

3. Ζυγός

Ο Ζυγός λατρεύει τη μοναξιά της ζωής, και αυτό συμβαίνει κυρίως επειδή δεν του αρέσουν όλοι οι άνθρωποι. Κάνει πάντα αυτό που θέλει, χωρίς ίσως να σκέφτεται τις συνέπειες που μπορεί να προκαλέσει σε άλλους. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που χρειάζονται περισσότερο χρόνο και χώρο για τον εαυτό τους.

4. Κριός

Ενώ ο Κριός μπορεί να είναι ένα πολύ κοινωνικό ζώδιο, έχει μια πολύ μεγάλη επιθυμία να απομακρύνεται από το πλήθος και να κάνει τα δικά του. Ο χώρος και ο χρόνος που χρειάζονται για να μπορέσουν οι Κριοί να "επαναφορτίσουν" τις μπαταρίες τους είναι εξαιρετικά πολύτιμος και δεν χάνουν την ευκαιρία να τον αξιοποιήσουν.

5. Τοξότης

Χωρίς αμφιβολία το πιο απομονωμένο και ανεξάρτητο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, είναι ο Τοξότης, ο οποίος ξοδεύει περισσότερο χρόνο μόνος, από ό, τι κάνει με άλλους. Ειδικά στις περιπτώσεις που ένας Τοξότης έχει προβλήματα στο σπίτι, προτιμά να κάτσει μόνος παρά να συμμετέχει στην οποιαδήποτε συζήτηση.

6. Δίδυμοι

Θα δείτε ότι οι Δίδυμοι δαπανούν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους μόνοι τους, κυρίως επειδή δεν μπορούν να αποφασίσουν αν θέλουν ή όχι να είναι με κάποιον σήμερα. Λατρεύουν την όποια συνεργασία, αλλά σπάνια μπαίνουν σε δεσμεύσεις. Δεν μπορούν να δεσμευτούν για ημερομηνίες, ούτε μπορούν να βρουν χρόνο για να είναι με φίλους.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.