ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα 4 ζώδια δεν θα διστάσουν να σας χωρίσουν ακόμα και τα Χριστούγεννα


10 Νοεμβρίου 2019

Αυτά τα 4 ζώδια δεν θα διστάσουν να σας χωρίσουν ακόμα και τα Χριστούγεννα

Όσο θαυμάσιος κι αν είναι ο μήνας των γιορτών υπάρχει πάντα η πιθανότητα να προκύψουν διαφωνίες πάνω από το γιορτινό τραπέζι. Μπορεί να τσακωθείτε με τους γονείς σας για το μενού του ρεβεγιόν, με τα αδέλφια σας για το τελευταίο κομμάτι της πεντανόστιμης πίτας της μαμάς σας αλλά και με το ταίρι σας, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που οι γιορτές γεννούν ένταση. Οι περισσότεροι δεν θα χώριζαν σε μια τέτοια μέρα, όμως υπάρχουν μερικά ζώδια που είναι πιθανό να σας πουν αντίο με τη γαλοπούλα στο χέρι.

Αυτοί οι 4 δεν θα διστάσουν να σας χωρίσουν ακόμα και τα Χριστούγεννα.

1.Ταύρος

Οι Ταύροι είναι σε καλό mood τα Χριστούγεννα, εκτός αν πρέπει να συναντήσουν άτομα που δεν συμπαθούν. Θα κάνουν τα πάντα για το ταίρι τους εκτός από αυτό. Είναι επίσης πεισματάρηδες, οπότε αν αποφασίσουν ότι θέλουν να τελειώσουν τα πράγματα, η γιορτινή ατμόσφαιρα δε θα τους εμποδίσει.

2. Δίδυμοι

Είναι κοινωνικά πλάσματα, έτσι όταν βρίσκονται σε ένα νέο περιβάλλον, συνεχίζουν την αποστολή τους να γίνονται φίλοι με όλους. Δυστυχώς, μπορεί να καταλήξουν να παραμελούν τους παλιούς φίλους - και ακόμη και το σύντροφο τους στη διαδικασία. Έτσι καθώς αποσπούνται εύκολα μπορεί μέχρι και να χωρίσουν.

jenny.gr

3.Τοξότης

Δεν είναι ότι ο Τοξότης είναι άκαρδος – απλά θέτει την ανεξαρτησία τους πάνω από όλα ακόμα και από το σύντροφο του. Οι τοξότες τείνουν επίσης να δυσκολεύονται λίγο με τη μονογαμία. Αν έχουν χάσει το ενδιαφέρον τους δε θα διστάσουν να σας το ανακοινώσουν χρονιάρα μέρα.

4. Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι γνωρίζουν καλύτερα από οποιονδήποτε πώς να δίνουν προτεραιότητες και γι 'αυτούς, οι σχέσεις δεν είναι προτεραιότητα - τουλάχιστον, όχι τώρα. Η καριέρα τους είναι εξαιρετικά σημαντική. Οι γιορτές είναι για τον Αιγόκερω την ιδανική ευκαιρία να προγραμματίσει ένα χωρισμό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.