ΖΩΔΙΑ

Τα 5 ζώδια που ξοδεύουν περισσότερα απ' όσα αντέχει η τσέπη τους


The Jennettes

15 Νοεμβρίου 2019

Τα 5 ζώδια που ξοδεύουν περισσότερα απ' όσα αντέχει η τσέπη τους

Yπερβαίνετε συχνά τον προϋπολογισμό σας; Μπορεί να μην είστε συνηθισμένοι να έχετε έναν οικονομικό προγραμματισμό και να μπαίνετε πολύ συχνά στον πειρασμό να ξοδέψετε κι άλλα κι άλλα, ώσπου να φτάνει τέλος του μήνα και η τσέπη σας να είναι άδεια.

Οι άνθρωποι που είναι σε θέση να παραμείνουν στον προϋπολογισμό τους, διαθέτουν ορισμένα χαρακτηριστικά γνωρίσματα, όπως και οι άνθρωποι που δεν μπορούν να μείνουν πιστοί στον προϋπολογισμό. Όπως συμβαίνει με πολλά πράγματα κι εδώ η αστρολογία έχει πολλές απαντήσεις. Και κάποια ζώδια πάντοτε υπερβαίνουν τον προϋπολογισμό. Ποια είναι αυτά;

Ιχθείς

Οι Ιχθείς υπερβαίνουν τον προϋπολογισμό, επειδή είναι πάντα πολύ ευγενικοί και χαρούμενοι. Αν κάποιος χρειαστεί βοήθεια, ειδικά οικονομική, οι Ιχθείς θα τέξουν να τη δώσουν. Είναι το είδος των ανθρώπων που θα δωρίσουν τα τελευταία δέκα ευρώ σε κάποιον αντί να το σώσουν για τον εαυτό τους. Όταν υπερβαίνουν τον προϋπολογισμό, έχουν την τάση να ξεχνούν να το σημειώνουν.

Τοξότης

Οι Τοξότες είναι πολύ αισιόδοξοι, αλλά όχι πάντα ρεαλιστικοί. Θα κάνουν έναν προϋπολογισμό που δεν έχει καμία σχέση με τα πραγματικά οικονομικά τους. Αυτά τα άτομα θέλουν να είναι καλύτερα με την εξοικονόμηση και την ύπαρξη ενός προϋπολογισμού, οπότε θέτουν στόχους που είναι πολύ δύσκολο να καλυφθούν. Οι προθέσεις τους είναι καλές, αλλά θέτουν τους εαυτούς τους σε αποτυχία. Πρέπει να εξετάσουν τα οικονομικά και τις δαπάνες τους, με ένα πιο σοβαρό κριτήριο και να κάνουν έναν προϋπολογισμό στον οποίο μπορούν να επιμείνουν.

Ζυγός

Οι Ζυγοί αν δεν ακολουθήσουν τον προϋπολογισμό τους, καταλήγουν σε ένα μεγάλο χάος που τους κάνει να αισθάνονται απογοητευμένοι. Μη παρακολουθώντας τις δαπάνες τους, δεν θα μπορέσουν ποτέ να εργάζονται στο πλαίσιο του προϋπολογισμού τους.

Κριός

Οι ανάγκες τους και επιθυμίες των Κριών είναι συνήθως μπερδεμένες. Δεν συνειδητοποιού, ότι δεν χρειάζονται ίσως αυτό το νέο ζευγάρι παπουτσιών, αλλά το θέλουν διακαώς. Οι Κριοί μπορεί να μπορεί να κάνουν αγορές όλη την ημέρα, αλλά η αλήθεια είναι, όαν δεν μείνουν πιστοί στο budget τους, έχουν σοβαρό πρόβλημα. Όταν αυτό συμβαίνει κάθε μήνα, πρέπει είτε να προσαρμόσουν τον προϋπολογισμό τους ή τελικά να τον εγκαταλείψουν.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.