ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που γίνονται οι καλύτεροι εισαγγελείς και που παλεύουν για τη διακαιοσύνη


The Jennettes

21 Νοεμβρίου 2019

Τα 3 ζώδια που γίνονται οι καλύτεροι εισαγγελείς και που παλεύουν για τη διακαιοσύνη

Η αστρολογία έχει να κάνει συχνά με τα ταλέντα και τις ικανότητές μας. Για να γίνει κάποιος εισαγγελέας, πρέπει να είναι συμπονετικός, δίκαιος και να έχει εξαιρετικές επικοινωνιακές, ερευνητικές και ακουστικές δεξιότητες.

Πρέπει να είναι σε θέση να βλέπει μέσα από τα ψέματα για να φτάσει στην αλήθεια, δείχνοντας εν συναίσθηση γι' αυτούς που διαπράττουν εγκλήματα. Αλλά ποια είναι τα ζώδια που γίνονται οι καλύτεροι εισαγγελείς; Η βαθειά κατανόηση του νόμου είναι ζωτικής σημασίας, και αυτός που είναι σε θέση να διαχειριστεί αποτελεσματικά τον νόμο, έχει την ικανότητα να επιλύει προβλήματα και να γίνεται ταλαντούχος διαπραγματευτής. Η δικαιοσύνη δεν είναι πάντα το τελικό αποτέλεσμα μιας δικαστικής υπόθεσης, αλλά ένας καλός εισαγγελέας συνήθως εργάζεται για την επίτευξή της.

Λέων

Οι Λέοντες γίνονται εξαιρετικοί εισαγγελείς λόγω των δεξιοτήτων που διαθέτουν. Οι Λέοντες είναι ενθουσιώδεις, πειστικοί εκεί που πρέπει και έχουν την ικανότητα να "διαβάζουν" τους ανθρώπους. Είναι σε θέση να παρατηρούν τις αντιδράσεις των δικαστών και την αλήθεια των μαρτύρων.

Παρθένος

Ο νόμος είναι αυτό που ένας Παρθένος μπορεί να χρησιμοποιήσει τις καταπληκτικές αναλυτικές δεξιότητές του. Είναι σε θέση να εξετάσει κάθε κατάσταση και όλες τις απόψεις. Ένας εισαγγελέας Παρθένος είναι σε θέση να πάρει τεράστιες ποσότητες πληροφοριών, να τις επεξεργαστεί, να τις βάλει σε τάξη και, αν χρειαστεί, να αλλάξει πορεία.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός έχει πολλές αξιοθαύμαστες ιδιότητες, αλλά αυτό που τον βοηθά να γίνει μεγάλος εισαγγελέας είναι η συγκέντρωσή τους, το πάθος τους και η ικανότητά τους να διαπραγματευτεί. Μόλις ένας Σκορπιός δεσμευτεί σε μια υπόθεση, δεν θα σταματήσει σε τίποτα για να βγάλει μια ετυμηγορία.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.