ΖΩΔΙΑ

Τα 5 ζώδια που θα έχουν τις μεγαλύτερες αλλαγές στη ζωή τους το 2020


The Jennettes

29 Νοεμβρίου 2019

Τα 5 ζώδια που θα έχουν τις μεγαλύτερες αλλαγές στη ζωή τους το 2020

Η έναρξη του νέου έτους μπορεί να σημαίνει για κάποιους, την πολύ καλή στιγμή για να θέσετε προτεραιότητες και να αναζητήσετε τρόπους για να κάνετε αλλαγές τους επόμενους μήνες.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εκατομμύρια άνθρωποι θα θέσουν νέους στόχους, ίσως έχουν ευκαιρίες απασχόλησης, καθώς και άλλες συναρπαστικές αλλαγές το 2020. Αλλά για μερικά ζώδια οι αλλαγές αυτές θα είναι έντονες. Ποια ζώδια είναι αυτά;

Ταύρος

Ο Ταύρος πάντα βρίσκει μια ρουτίνα και κολλάει με αυτή. Αλλά λόγω του γεγονότος ότι ο Ουρανός, ο πλανήτης του απροσδόκητου, θα μετακινηθεί για τα επόμενα χρόνια, ο Ταύρος θα εκπλαγεί και ίσως ταρακουνηθεί το 2020. Νέοι άνθρωποι, διαφορετικοί τόποι και πράγματα βρίσκονται στον ορίζοντα για τον Ταύρο. Αυτή είναι μια ιδέα που μπορεί αρχικά να απορρίψει, αλλά με το χρόνο θα φανεί αρκετά ελκυστική.

Σκορπιός

Το 2019 ήταν ένας δύσκολος χρόνος για τον Σκορπιό. Μπορεί να βίωσαν πολλοί Σκορπιοί ασταθείς σχέσεις, που οδήγησαν σε ανατροπές και αποχωρήσεις. Ο Ποσειδώνας, ο πλανήτης της ψευδαίσθησης, ταξιδεύει για λίγο από το 5ο σπίτι του Σκορπιού, κρατώντας τα πράγματα ασαφή και ομιχλώδη σχετικά με την αγάπη. Αλλά μόλις τον Μάρτιο ορθοδρομήσει, όλα αυτά θα αλλάξουν. Από τις 6 έως τις 3 Απριλίου του 2020, η Αφροδίτη θα δώσει την ευκαιρία να ξαναγυρίσουν στην ερωτική τους ζωή. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μια υπάρχουσα σχέση θα μπορούσε να μετατραπεί σε κάτι περισσότερο, ή πιθανόν να συναντήσετε κάποιον εντελώς νέο έρωτα. Για τον Σκορπιό, οι μεγαλύτερες αλλαγές το 2020 θα περιστρέφονται γύρω από τους ανθρώπους που γνωρίζουν, προσφέροντας νέες ευκαιρίες και καλύτερες επαφές.

Τοξότης

Εάν οτιδήποτε ορίζει τον Τοξότη, είναι πόσο εκτιμά έναν τρόπο ζωής χωρίς όρια. Αυτό είναι το ζώδιο που δεν θέλει να είναι κάτω από τίποτα ή κανέναν. Γι' αυτόν, το 2020 θα έχει τη μεγαλύτερη αλλαγή, καθώς είναι ευκαιρία να εξετάσει προσεκτικά τις σχέσεις του. Ο Τοξότης θα μπορούσε να βρει τον εαυτό του και να ξανασκεφτεί τι μπορεί να κάνει στη ζωή του και πώς μπορεί να συμπεριλάβει έναν νέο έρωτα.

Αιγόκερως

Το 2020 θα είναι γεμάτο από μεγάλες αλλαγές για τον Αιγόκερω. Ο Δίας θα είναι στο πλευρό του Αιγόκερου για τους επόμενους δώδεκα μήνες.  Είναι σημαντικό να είναι βέβαιοι οι Αιγόκεροι ότι σκέφτονται δύο φορές πριν κάνουν οποιεσδήποτε σημαντικές αλλαγές. Ο Ιανουάριος, ο Ιούνιος και ο Ιούλιος είναι μήνες που θα γίνουν εκλείψεις στον άξονα Αιγόκερως / Καρκίνου. Θα κάνετε νέες συνεργασίες και χωρίς αμφιβολία θα αποκοπείτε από κάθε σχέση που σας κρατά πίσω.

Ιχθείς

Μετά από ένα μεγάλο 2019, οι Ιχθείς θα έχουν θετικές αλλαγές στον τομέα της εργασίας. Για το 2020, αυτή η θετικότητα θα συνεχιστεί, επηρεάζοντας παράλληλα και τον τομέα της αγάπη. Οι εκλείψεις στον άξονα του Καρκίνου / Αιγόκερου ενεργοποιούν το 5ο σπίτι του ρομαντισμού και το 11ο σπίτι των ομάδων και των οργανισμών. Οι Ιχθείς μπορούν να επωφεληθούν από αυτά τα γεγονότα τον Ιανουάριο, τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, χωρίς αμφιβολία θα νιώθουν ότι θα βρίσκονται στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή. Αυτό το έτος θα είναι γεμάτο ενέργεια και θα κάνει τους Ιχθεί να νιώσουν ακόμη πιο δημιουργικοί.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.