ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα ζώδια που θα έχουν έναν δύσκολο Δεκέμβρη


The Jennettes

3 Δεκεμβρίου 2019

Αυτά είναι τα ζώδια που θα έχουν έναν δύσκολο Δεκέμβρη

Όταν σκεφτόμαστε τον μήνα Δεκέμβριο, σίγουρα σκεφτόμαστε τις γιορτές, τα Χριστούγεννα και τη χαρά. Ωστόσο, για μερικά ζώδια δεν θα είναι όλα τόσο χαρούμενα και λαμπερά γι' αυτόν τον μήνα.

Missing content item.

Ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης και της επέκτασης, εισέρχεται στον Αιγόκερω, αναπτύσσοντας και δημιουργώντας περισσότερο χώρο. Ο Κρόνος στερεοποιείται και αναδιαρθρώνεται. Ο Πλούτωνας καταστρέφει και αναγεννάει. Ένας συνδυασμός των τριών δεν είναι ακριβώς γεμάτος ευθυμία. Ποια είναι, όμως, τα ζώδια που θα έχουν δύσκολο Δεκέμβριο;

Δίδυμος

Εσείς οι Δίδυμοι είχατε τόσο τον Κρόνο όσο και τον Πλούτωνα να ταξιδεύουν στο όγδοο σπίτι των σχέσεων για αρκετό καιρό τώρα, οπότε δεν είναι σαν να μην έχετε δει από πρώτο χέρι την αναλαμπή της ενδοσκοπικής ενέργειας. Παρόλο που, ο Δίας ενώνει τις δυνάμεις του και με τους δύο αυτούς πλανήτες, δεν υπάρχει διαφυγή αυτή τη φορά. Το πιο δύσκολο κομμάτι είναι ότι δεν είστε φαν του να κοιτάτε προς τα μέσα ή να συζητάτε τα συναισθήματά σας. Κάντε το καλύτερο και ακολουθήστε τη ροή.

Ζυγός

Ήρθε η ώρα, για εσάς τους Ζυγούς να προετοιμαστείτε για την πολυαναμενόμενη μετάβαση του Δία στο δομημένο Αιγόκερω. Έχετε ήδη πάρει μια γεύση Κρόνου-Πλούτωνα και μπορεί να έχετε αλλάξει χώρους διαβίωσης ή να μετακομίσετε σε άλλη πόλη, ίσως όμως πρέπει να ξοδέψετε περισσότερο χρόνο με την οικογένεια, ή ίσως να πρέπει να δημιουργήσετε μια δική σας οικογένεια.

Υδροχόος

Ξέρουμε ότι εσείς οι Υδροχόοι αισθάνεστε ανεξάρτητοι. Δεν έχει προτεραιότητα η ελευθερία σας; Είτε ναι είτε όχι, ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να προσέξετε αυτό τον μήνα - και μέσα στον Ιανουάριο - είναι να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας. Μην αποσυνδεθείτε από τα συναισθήματά σας. Η σεζόν του Τοξότη θα ενεργοποιήσει τον κοινωνικό σας τομέα. Ωστόσο, με τον Δία να ενώνει τις δυνάμεις του με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, πιθανότατα θα σας δημιουργήσει μεγαλύτερη επιθυμία για μοναξιά. Αυτή θα είναι μια περίοδος ανάπαυσης, κλεισίματος, συγχώρεσης και αφήγησης.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.