Τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από την Πανσέληνο του Δεκεμβρίου 2019

The Jennettes
Πέμπτη, 05 Δεκεμβρίου 2019

Η τελευταία πανσέληνος του 2019 θα πραγματοποιηθεί στις 12 Δεκεμβρίου, φέρνοντας μαζί της και μια ευκαιρία για ανάπτυξη και τερματισμό διαφόρων καταστάσεων.

Ενώ αυτή η πανσέληνος θα μας επηρεάσει όλους, ορισμένα ζώδια θα επηρεαστούν πιο πολύ από το συγκεκριμένο φεγγάρι του Δεκεμβρίου. Και το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να τα βγάλουν πέρα. Ναι, μερικά ζώδια θα αισθανθούν αυτή την πανσέληνο τόσο έντονα, που θα νιώθουν ότι τους κυβερνά τη ζωή, τουλάχιστον για μια μέρα.

Δίδυμος

Εσείς οι Δίδυμοι είστε στο προσκήνιο. Απολαύστε τη στιγμή σας, αλλά προσέξτε να μην υπερβείτε τα όρια, καθώς τα λόγια σας μπορεί δημιουργήσουν εντάσεις. Μπορεί να αισθάνεστε τόσο γεμάτοι ενέργεια από την πανσέληνο, ενώ θα επικοινωνήσετε με περισσότερους ανθρώπους. Και μπορεί αυτό να είναι σπουδαίο, ενισχύοντας τις σχέσεις σας ή δημιουργώντας νέες. Θα πρέπει να προσέχετε να μην διασχίσετε, όμως, τις κόκκινες γραμμές.

Παρθένος

Εσείς οι Παρθένοι δεν έχετε τον χρόνο ή την ενέργεια για τίποτα άλλο πέρα από οτιδήποτε σχετίζεται με την εργασία. Είναι σημαντικό να προσπαθήσετε να διατηρήσετε ένα επίπεδο ηρεμίας, καθώς η πανσέληνος του Δεκεμβρίου θα μπορούσε εύκολα να σας ωθήσει σε κατάσταση μείζονος άγχους. Απλά εστιάστε σε κάθε έργο τη φορά, ένα προς ένα, και βρείτε χώρο να αναπνεύστε από αυτή την έντονη περίοδο.

Τοξότης

Εσείς οι Τοξότες θα τροφοδοτηθείτε από την πανσέληνο για να εξετάσετε τις προσωπικές σας σχέσεις περισσότερο από ποτέ. Μπορεί να είναι καιρός να αναπληρώσετε χαμένο χρόνο ή τελικά να χωρίσετε, οπότε ετοιμάστε τον εαυτό σας για κάποιες σκληρές συνομιλίες.

Ιχθείς

Κι εσείς οι Ιχθείς θα αισθανθείτε την ένταση της πανσελήνου, αλλά όχι με τον τρόπο που θα περίμενε κανείς. Μπορεί να αισθανθείτε ότι ξοδεύετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι. Επίσης, η περίοδος αυτή ενδείκνυται για να αποτοξινωθείτε από το τηλέφωνο και τα social media.