ΖΩΔΙΑ

Γι' αυτά τα ζώδια ο Δεκέμβριος θα είναι ένας υπέροχος μήνας


The Jennettes

5 Δεκεμβρίου 2019

Γι' αυτά τα ζώδια ο Δεκέμβριος θα είναι ένας υπέροχος μήνας

Ο Δεκέμβριος είναι εδώ, που σημαίνει ότι ένα νέο σύνολο ουράνιων γεγονότων, ισχύει και ευτυχώς για μερικούς εκλεκτούς - Κριό, Λέοντα και Τοξότη - αυτά τα ουράνια γεγονότα θα σας γεμίσουν με νέες δυνατότητες.

Ναι, αυτά τα τρία ζώδια θα έχουν τον καλύτερο Δεκέμβριο του 2019, επειδή τα πνεύματα τους ευδοκιμούν κατά τη διάρκεια αυτής της εποχής του χρόνου. Γιατί όμως αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν υπέροχο τελευταίο μήνα;

Κριός

Καθώς ο Δίας ενώνεται με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, το φιλόδοξο δέκατο σπίτι της καριέρας, κληρονομιάς και αρχής, θα σας κάνει να νιώσετε και πάλι σαν τον εαυτό σας. Όλα όσα είχατε κάνει τις τελευταίες εβδομάδες θα αρχίσουν τελικά να έχουν νόημα. Με τον ήλιο, τον Ερμή και την Αφροδίτη να είναι πάνω στο επεκτατικό σας ένατο σπίτι της πίστης, στα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων και στην επιχειρηματικότητα, θα νιώσετε μια έκρηξη ενθουσιασμού. Μην φοβάστε να αναλάβετε τον απαραίτητο κίνδυνο.

Λέων

Τόσο ο Κρόνος όσο και ο Πλούτωνας ενεργοποιούν το έκτο σπίτι της καθημερινής ρουτίνας και της δέουσας επιμέλειας. Όχι όμως με κακό τρόπο - πιθανόν να είχατε αναδιαρθρώσει τις καθημερινές σας συνήθειες και να προσδοκάτε στην ευημερία σας. Ευτυχώς, έρχεται μια νέα πιο αισιόδοξη προοπτική. Εν τω μεταξύ, τόσο ο ήλιος όσο και ο Ερμής ενώνονται με την Αφροδίτη μέσω του εκφραστικού πέμπτου οίκου της δημιουργικότητας και του ρομαντισμού, οπότε η αγάπη μπορεί να έρθει σύντομα.

Τοξότης

Χάρη στον Δία είχατε μια πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά. Με τον Δία να μετακίνειται σε ένα άλλο ζώδιο, θα εκπλαγείτε. Εκτός από μια σειρά υλικών ανταμοιβών, θα νιώσετε και μια αίσθηση αφθονίας, τόσο από φυσική όσο και από πνευματική άποψη. Ο Ερμής συνδέει τον ήλιο και την Αφροδίτη με το ζώδιό σας αυτό το μήνα, οπότε θα επιστρέψετε στα βασικά σε χρόνο μηδέν. Να είστε σίγουροι ότι έρχεται ένας εξαιρετικός χρόνος για να βρείτε θεραπεία και συμπόνια στη συναισθηματική και οικιακή σας σφαίρα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.