Τα 4 ζώδια που συγχωρούν πιο δύσκολα

The Jennettes
Σάββατο, 07 Δεκεμβρίου 2019

Η συγχώρεση εξαρτάται πάντα από τον βαθμό στον οποίο κάποιος μας έχει βλάψει, αλλά τα παρακάτω ζώδια σίγουρα, έχουν τη μεγαλύτερη δυσκολία στο να συγχωρούν εάν δεν τους φερθείτε όπως τους αρμόζει, ή πληγώσετε κάποιο από τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Εάν το κάνετε, να είστε έτοιμοι να δεχτείτε όλες τις συνέπειες! 

Κριός 

Ο Κριός συγχωρεί πολύ δύσκολα, ειδικά εάν παίξετε τον ρόλο του φαντάσματος στη σχέση σας. Εάν θέλετε να χωρίσετε μαζί του, δεν έχει κανένα πρόβλημα, αλλά πρέπει να το γνωρίζει. Στείλτε το σε μήνυμα ή απαντήστε στην κλήση του, αλλιώς μην περιμένετε ποτέ να το δεχτεί έτσι απλά και να σας συγχωρέσει. 

Ταύρος 

Ο Ταύρος συγχωρεί πολύ δύσκολα τα άτομα που τον έχουν μειώσει. Μπορεί να διαφωνήσετε μαζί τους, ακόμη και να τους βάλετε τη μεγαλύτερη πρόκληση, αλλά ποτέ μην κάνετε έναν Ταύρο να αισθανθεί σαν να του έχετε υποτιμήσει τη νοημοσύνη. Εάν το κάνετε, μην περιμένετε να σας συγχωρέσει ποτέ γι’ αυτό, ακόμη και αν έχετε ζητήσει ειλικρινέστατη συγγνώμη. 

Καρκίνος 

Ο Καρκίνος έχει ιδιαίτερη δυσκολία στο να συγχωρεί τα άτομα, που έχουν πληγώσει τα αγαπημένα του πρόσωπα. Μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε στον ίδιο χωρίς ιδιαίτερες συνέπειες, αλλά ποτέ μην βλάψετε κάποιον δικό του, καθώς τείνει να είναι πολύ προστατευτικός απέναντι στην οικογένεια του και τους αγαπημένους του. 

Σκορπιός 

Ο Σκορπιός μπορεί να δείξει ένα άλλο πρόσωπο, το οποίο σίγουρα δεν θέλετε να δείτε, εάν τον προδώσετε. Μην τον απατήσετε ποτέ, μην προσπαθήσετε να τον ξεγελάσετε και μην προτιμήσετε κάποιον άλλον αντί για εκείνον, καθώς θα μπείτε για πάντα στη hate- list του.