ΖΩΔΙΑ

Αυτά είναι τα 3 ζώδια με την μεγαλύτερη υπομονή


8 Δεκεμβρίου 2019

Αυτά είναι τα 3 ζώδια με την μεγαλύτερη υπομονή

Ποιά είναι αυτά τα 3 ζώδια που ξεχωρίζουν για την υπομονή τους ;

Αιγόκερως

Πάντα προτιμούν να περιμένουν, παρά να βιαστούν και να τα θαλασσώσουν. Δεν τους αρέσει να κάνουν λάθη που με λίγη υπομονή θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί. Είναι προσεκτικοί και σίγουρα όχι βιαστικοί. Για παράδειγμα, θα προτιμήσουν να περιμένουν πότε θα ξαναπαιχτεί μια παράσταση ή μια ταινία, παρά να ξοδέψουν χρόνο και χρήμα για να το δουν «εδώ και τώρα».Ένας Αιγόκερως θα επιδείξει τεράστια ικανότητα και επιμονή μέχρι να φέρει τα οικονομικά του σε μια ικανοποιητική κατάσταση.

Ταύρος

Μερικές φορές οι Ταύροι μπορεί να δείχνουν ανοιχτοί αλλά κατά βάθος είναι ήσυχα, προσεκτικά και υπομονετικά άτομα. Το υψηλό επίπεδο υπομονής τους επιτρέπει να ελέγχουν πλήρως κάποιον πριν ξεκινήσουν μια σχέση μαζί του ή πριν τον/την εμπιστευτούν. Δεν βιάζονται να θυμώσουν ή να νιώσουν οποιοδήποτε συναίσθημα. Πρέπει πρώτα να το «χτίσουν», όσος χρόνος κι αν τους χρειαστεί. Είναι πεισματάρηδες και αν μπει θέμα για το ποιος μπορεί να αντέξει περισσότερο σε οποιαδήποτε κατάσταση, θα κερδίσουν οπωσδήποτε.

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι ο άνθρωπος που, έστω κι αν βαριέται, μπορεί να κολλήσει σε μια συζήτηση με έναν ηλικιωμένο άνθρωπο, επειδή σκέφτεται ότι θα ήταν αγενές ή άδικο να τον διακόψει. Μισούν τους αχρείαστους καυγάδες και, αν αυτό σημαίνει ότι θα «καταπιούν» την ενόχληση ή τον εκνευρισμό τους, δεν πειράζει. Με κάποιο τρόπο, η ευγένεια και η ευπρέπειά τους πηγάζει από την ικανότητά τους να είναι υπομονετικοί. Θα αφιερώσουν χρόνο για να ακούσουν και τις δύο πλευρές σε μια υπάρχουσα διαφωνία, πράγμα που εξηγεί γιατί, διαπιστωμένα, είναι οι καλύτεροι διπλωμάτες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.