ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 9/12: Τι θα φέρει ο Ερμής στον Τοξότη - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο 


Γεωργία Σταύρου

8 Δεκεμβρίου 2019

Ζώδια 9/12: Τι θα φέρει ο Ερμής στον Τοξότη - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο 

Ο Ερμής σήμερα μπαίνει στον Τοξότη, μετά από δύο μήνες παραμονής του στον Σκορπιό. Η ανάδρομη του πορεία στο ζώδιο του Σκορπιού τον έκανε να παραμείνει πολύ περισσότερο από ότι διαρκεί η διέλευση του σε κάθε ζώδιο, δίνοντας την ευκαιρία να εμβαθύνουμε, να ανακαλέσουμε και να οριοθετήσουμε όχι μόνο τις σκέψεις μας αλλά και τα συναισθήματα που νιώθουμε. Τώρα μπαίνοντας στον Τοξότη, μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου, μπορούμε να ταξιδέψουμε και πολλές συνειδητοποιήσεις για το μέλλον μας φτάνουν στον ορίζοντα. Το μυαλό λειτουργεί με διαφορετικό ρυθμό και φλογερές σκέψεις τώρα μπορούν να γεννηθούν.

Κριός

Αυτή την στιγμή σου δίνεται η ευκαιρία να εξερευνήσεις πέρα από το οπτικό σου πεδίο πάντα όμως με την αποδοχή των ορίων και την απαραίτητη αυτό-πειθαρχεία. Οι πειρασμοί το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα δεν θα λείψουν όπως επίσης και ο κίνδυνος να μεγαλοποιήσεις κάτι που έχεις μπροστά σου. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Ο Ερμής στο Τοξότη θα σε βοηθήσει να δεις την ζωή με άλλο μάτι. Πράγματα τα οποία φαινόντουσαν να λειτουργούν σαν εμπόδια μέχρι χτες, σήμερα δείχνουν να έχουν εξαφανιστεί ή να μπορείς να βρεις λύσεις ώστε να ξεπεραστούν. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Ο Ερμής απέναντι από το ζώδιο σου μέχρι τέλος Δεκεμβρίου σε βάζει στην διαδικασία να αφοσιωθείς και να πιστέψεις σε κάτι που σε κάνει δημιουργικό/ή και γεννά νέα ενδεχόμενα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Η καθημερινή σου εργασία θα χρειαστεί περισσότερη οργάνωση αυτή την στιγμή αν είσαι πραγματικά αποφασισμένος/η να πετύχεις τον στόχο σου. Το διπλωματικό σου ταλέντο θα είναι χρήσιμο ακόμη και εάν νιώσεις πως κάπου δεν έχεις τον πλήρη έλεγχο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Λέων

Η ανάγκη σου να εστιάσεις την προσοχή σου σε ένα δημιουργικό ενδεχόμενο θα είναι έντονη μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου με τον Ερμή στον Τοξότη. Ωστόσο δεν είναι κατάλληλη για δράματα και υπεκφυγές. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Ο Δίας (κυβερνήτης του Τοξότη) δίνει την ενστικτώδη αυτή κινητικότητα που χρειάζεται το μυαλό έτσι ώστε να ανάψει η φλόγα με τον πρώτο σπινθήρα, τώρα με τον Ερμή σε αυτό το ζώδιο. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Είναι στιγμή να επικοινωνήσεις με άλλους τις ιδέες σου και να είσαι ανοιχτός/ή να δοκιμάσεις νέα πράγματα και νέες ιδέες τώρα με τον Ερμή στον Τοξότη. Οι ιδέες θα έρχονται μέσα από την διαίσθηση σου και είναι ένα δώρο για σένα ώστε να κάνεις την διαφορά στον τομέα που θέλεις. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Οι άνθρωποι κρίνονται από τα έργα τους και η αδράνεια είναι ο χειρότερος εχθρός σου αυτή την στιγμή, σου θυμίζει ο Ερμής στον Τοξότη μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου. Αυτό που καλείσαι να κάνεις είναι να ανακινήσεις λίγο νερά εκεί που έχουν λιμνάσει. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Ο Ερμής στον ζώδιο σου σε φέρνει σε επαφή με οτιδήποτε έχει μεγάλη διάσταση. Αυτή την στιγμή σου ανοίγει όλα τα χρώματα της ίριδας και σου δίνει την δυνατότητα να επιλέξεις αντικειμενικά την απόχρωση που θέλεις να έχει η ζωή σου. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Με συνοδηγό την διαίσθηση σου δώσε προσοχή στα πολλά υποσχόμενα και τις υπερβολές ακόμη και με κέντρο εσένα. Ο Ερμής στον Τοξότη σε βάζει στην διαδικασία να νιώθεις πως μπορείς να κάνεις τα πάντα. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Είναι γεγονός πως με τον Ερμή στον Τοξότη δημιουργούνται ευκαιρίες και μελλοντικές πιθανότητες κάτι που πρέπει να έχεις κατά νου αυτή την χρονική περίοδο μέχρι τέλος Δεκεμβρίου. Σε προσωπικό επίπεδο μπορείς να επεκτείνεις το δημιουργικό δυναμικό σου και τις συνεργασίες σου. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ιχθύες

Τώρα με τον Ερμή στο Τοξότη μπορείς να κάνεις την διαφορά κυρίως στην δουλειά σου και στον κοινωνικό τομέα αποδεχόμενος τις ευκαιρίες αλλά και τις ευθύνες με υπερηφάνεια. Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.