ΖΩΔΙΑ

Τα τρία ζώδια που θα βάλουν τις βάσεις για μακροχρόνιες σχέσεις μέσα στο 2020


The Jennettes

9 Δεκεμβρίου 2019

Τα τρία ζώδια που θα βάλουν τις βάσεις για μακροχρόνιες σχέσεις μέσα στο 2020

Είτε ψάχνετε μόνο κάποιον να φιλήσετε είτε μια μακροπρόθεσμη δέσμευση, η χρονιά του 2020 μπορεί να είναι αρκετά απρόβλεπτη. Εάν βρεθήκατε με νέο σύντροφο γύρω στα τέλη του 2019 ή στις αρχές του 2020, η αστρολογία μπορεί να σας βοηθήσει να καθορίσετε πόσο καιρό θα μπορούσε να διαρκέσει η σχέση.

Σύμφωνα με τα άστρα, υπάρχουν μερικά σημαντικά αστρολογικά γεγονότα που θα πραγματοποιηθούν το 2020 που μπορεί να επηρεάσουν τον ρομαντισμό σας. Τίποτα φυσικά δεν είναι εγγυημένο, αλλά ορισμένα ζώδια θα έχουν αρκετό ρομαντισμό από άλλα. Ποια είναι τα ζώδια που θα βάλουν τις βάσεις για μακροχρόνιες σχέσεις;

Αιγόκερως

Γύρω στις αρχές και τα μέσα Δεκεμβρίου, η Αφροδίτη ενώνεται με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, και αυτός ο συνδυασμός μπορεί να είναι τέλειος για τη δέσμευση σε μια σχέση. Είναι ο συνδυασμός της επιθυμίας της Αφροδίτης για αγάπη σε συνδυασμό με τη δέσμευση του Κρόνου που υποδηλώνει ότι όσοι διαθέτουν ισχυρές τοποθετήσεις μπορεί να αισθάνονται πιο σίγουροι για μακροχρόνιο ρομαντισμό.

Κριός

Τα ζώδια που έχουν αστρολογική γωνία με τον Αιγόκερω, όπως ο Κριός, μπορεί επίσης να ενεργοποιηθούν όταν η Αφροδίτη ενωθεί με τον Κρόνο τον Δεκέμβριο. Αυτή η μετάβαση μπορεί να δημιουργήσει ένταση γύρω από την επιθυμία δημιουργίας σχέσης. Σύντομα μετά το νέο έτος, το φεγγάρι θα περάσει μέσα από τον Κριό και εκείνοι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Κριού θα βρεθούν με μια καλύτερη κατανόηση του τι μπορεί να σημαίνει μακροπρόθεσμη αγάπη.

Ζυγός

Ο Ζυγός τη νέα χρονιά θα αισθανθεί πιο ευθυγραμμισμένος με τον ρομαντισμό και τη δημιουργία μακροπρόθεσμων σχέσεων. Ωστόσο, όπως και ο Κριός, έτσι και ο Ζυγός μπορεί να αισθανθεί ένταση ανάμεσα στο να επιθυμεί έναν μακροπρόθεσμο ρομαντισμό και να μην ξέρει πώς να ξεκινήσει. Οι άνθρωποι με ισχυρές τοποθετήσεις όπως οι Ζυγοί είναι πάντα ρομαντικοί, αλλά το 2020 θα μπορούσε να είναι το έτος για μία σχέση που διαρκεί.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.