ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που είναι πιο πιθανό να χωρίσουν το 2020


The Jennettes

13 Δεκεμβρίου 2019

Τα ζώδια που είναι πιο πιθανό να χωρίσουν το 2020

Πολλές είναι οι αλλαγές που θα φέρει το 2020. Μπορεί πολλοί να μπουν σε νέες σχέσεις και να δημιουργήσουν τις βάσεις για μακροχρόνιους δεσμούς, όμως, υπάρχουν και ορισμένα ζώδια που θα σκεφτούν και ίσως να προχωρήσουν σε χωρισμό.

Όσοι από εσάς βρήκατε τον έρωτα μέσα στα Χριστούγεννα και ανήκετε στα παρακάτω ζώδια, ίσως θα πρέπει να προσέξετε λίγο παραπάνω το νέο έτος. 

Σκορπιός

Εσείς οι Σκορπιοί είστε από τα πιο μυστηριώδη ζώδια. Αν και επιλέγετε πολύ προσεκτικά τον άνθρωπο που θα μπει στη ζωή και το κρεβάτι σας και αντιμετωπίζετε μια σχέση πολύ σοβαρά, ένας χωρισμός μέσα στο 2020 δεν θα πρέπει να αποκλεισθεί. Μια λάθος κίνηση, που θα πληγώσει τα αισθήματά σας και τα ερωτικά σας ταίρια και ίσως βρεθείτε μόνοι μέσα στο 2020.

Τοξότης

Οι Τοξότες είναι από τα λίγα ζώδια που δεν τους νοιάζει καθόλου αν θα είναι μόνοι μετά τις γιορτές. Λατρεύουν την περιπέτεια, τα ταξίδια, την εξερεύνηση και δύσκολα κάθονται σε ένα μέρος για καιρό. Αν λοιπόν ο σύντροφός τους θελήσει να τους ακινητοποιήσει, τότε θα φύγουν χωρίς να το σκεφτούν. Χρειάζονται χρόνο και εμπιστοσύνη.

Λέων

Για το ζώδιο του Λέοντα, αν πάψει να είναι διασκεδαστικό, τότε τελείωσε. Μια σχέση όμως, όσο προχωρά δεν προσφέρει τον ενθουσιασμό της πρώτης περιόδου. Θα προτιμήσει να μπει στο 2020 ως single και διαθέσιμος, παρά να καταπιέζεται σε μια σχέση που δεν του προκαλεί τον ενθουσιασμό που επιζητά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.