ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που θα περάσουν μια υπερόχη εβδομάδα


The Jennettes

16 Δεκεμβρίου 2019

Τα ζώδια που θα περάσουν μια υπερόχη εβδομάδα

Ήρθε η ώρα να αφήσουμε όλα όσα πήγαν στραβά την περασμένη εβδομάδα και να αγκαλιάσουμε τις όμορφες δυνατότητες που μας δίνονται τις επόμενες μέρες.

Τι είναι αυτό που θέλετε; Ποιους στόχους ονειρεύεστε; Αυτή την εβδομάδα, για ορισμένα ζώδια υπάρχει η ευκαιρία να αναλάβουν δράση. Ποια είναι αυτά τα ζώδια που θα περάσουν καταπληκτικά αυτή την εβδομάδα;

Τοξότης

Η ηλιακή επιστροφή για εσάς τους Τοξότες φτάνει στο τέλος της. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει αφήσετε την εμπιστοσύνη και το θάρρος σας μαζί με αυτό το γεγονός. Τώρα είναι η ώρα να κάνετε όσα έχετε μάθει σε όλες τις περιπέτειές σας και να αφεθείτε. Έχετε ήδη όλα όσα χρειάζεστε και είναι πάντα αρκετά. Να θυμάστε πάντα ότι δεν έχετε τίποτα να αποδείξετε στον κόσμο.

Αιγόκερως

Είναι σαν να ξυπνάτε από έναν βαθύ και ενδοσκοπικό ύπνο. Είναι ένας όμορφος κόσμος εκεί έξω και είστε έτοιμοι να αφεθείτε. Αφήστε τα κίνητρα και τον ενθουσιασμό να σας καθοδηγήσουν στις πολλέςκαι νέες ευκαιρίες. Είναι συναρπαστικό ότι βρίσκετε νέα θέματα και ότι μπορείτε να εκπλαγείτε ακόμα. Γνωρίστε αυτή τη νέα πτυχή της προσωπικότητάς σας, επειδή είστε πολλά πράγματα μαζί.

Υδροχόος

Αν οι άνθρωποι σταματούν στον δρόμο για να σας ρίξουν μια ματιά, μην απορήσετε. Αυτή τη στιγμή ακτινοβολείτε αγάπη, ρομαντισμό και έλξη, κι αυτό φαίνεται. Όλοι θέλουν να γίνουν φίλοι σας. Αφήστε τον εαυτό σας να γεμίσει με αγάπη και να αγκαλιάσει όλη την προσοχή που παίρνετε. Η Αφροδίτη σας δίνει όλα τα δώρα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.