ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που θα περάσουν δύσκολα την υπόλοιπη εβδομάδα


The Jennettes

17 Δεκεμβρίου 2019

Τα ζώδια που θα περάσουν δύσκολα την υπόλοιπη εβδομάδα

Οι σχέσεις για ορισμένα ζώδια αυτή την εβδομάδα θα γίνουν ασταθείς, ειδικά όταν η ρομαντική μορφή σχηματίζει ένα απρόβλεπτο σχήμα. Κι αυτό μπορεί να δημιουργεί τριβές μέσα στη σχέση.

Εάν αισθάνεστε την επιθυμία για ελευθερία ή ανεξαρτησία, σκεφτείτε δύο φορές προτού ενεργήσετε. Ωστόσο, εάν είναι καιρός να ορίσετε όρια, αυτή μπορεί να είναι η ευκαιρία σας. Ποια, όμως, είναι τα ζώδια που θα περάσουν πιο δύσκολα αυτή την εβδομάδα;

Δίδυμοι

Πάρτε μια βαθιά ανάσα, εσείς οι Δίδυμοι, γιατί μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες δύσκολες αποφάσεις. Ετοιμάζεστε για ένα λαμπρό και γεμάτο ζωή μέλλον, αλλά δεν μπορείτε να πάρετε τα πάντα από το παρελθόν σας μαζί σας σε αυτό το ταξίδι. Γνωρίζετε ήδη ότι έχετε ξεπεράσει δεσμεύσεις και σχέσεις. Παρόλο που μπορεί να είστε πιστοί στις αναμνήσεις σας, η αφοσίωσή σας στην προσωπική σας εξέλιξη πρέπει να είναι ισχυρότερη.

Καρκίνος

Ανοίγετε την καρδιά σας σε μια βαθιά αγάπη και απαιτεί να είστε πιο ευάλωτοι, εσείς οι Καρκίνοι. Ωστόσο, η αδυναμία σας δεν σας προσγειώνει πάντα με τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αυτή την εβδομάδα, τα πράγματα στα οποία βασίζεστε με  συναισθηματική σταθερότητα μπορούν να ληφθούν από εσάς, αναγκάζοντάς σας να βασιστείτε στον εαυτό σας. Παρόλο που μπορεί να αισθάνεστε προδομένοι, ή ότι οι υποσχέσεις δεν υπάρχουν πια, είναι σημαντικό να αναγνωρίσετε ότι, στο τέλος της ημέρας, το μόνο που έχετε είναι ο εαυτός σας. Ευτυχώς, είστε αρκετά ισχυροί για να χειριστείτε οτιδήποτε.

Ζυγός

Εάν αισθάνεστε, εσείς οι Ζυγοί, σαν να ακυρώνετε σχέδια, ξέρετε ότι δεν υπάρχει τίποτα λάθος στο να παίρνετε τον χρόνο σας. Κανένας δεν ενδιαφέρεται πραγματικά αν θα πάτε σε εκείνο το πάρτι, και ο κόσμος δεν θα καταρρεύσει αν φύγετε. Αντ 'αυτού, αφιερώστε λίγο χρόνο για να εστιάσετε στον εσωτερικό σας κόσμο. Επανασχεδιάστε τον χώρο σας, καθαρίστε το σωρό και δεθείτε ξανά με την οικογένειά σας. Αποσυνδεθείτε από την κοινωνία εάν πρέπει, επειδή η αληθινή επιτυχία ξεκινά με μια σταθερή βάση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.