ΖΩΔΙΑ

Οι 4 ζηλιάρηδες του ζωδιακού - Μπορεί να νιώσετε ότι σας πνίγουν


18 Δεκεμβρίου 2019

Οι 4 ζηλιάρηδες του ζωδιακού - Μπορεί να νιώσετε ότι σας πνίγουν

Σε κανέναν δεν αρέσει να νιώθει πως δεν τον εμπιστεύονται στη σχέση του. Κι ενώ είναι κάτι φυσιολογικό για όλους όσους διατηρούν στενό δεσμό με κάποιον, υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να το διαχειριστούν πολύ καλά. Παρακάτω, θα δείτε τα 4 ζώδια που ζηλεύουν παράφορα και γιατί.

Δίδυμος

Η ζήλια τους προέρχεται από την ίδια τους την προβολή στους άλλους. Επειδή είναι πολύ κοινωνικοί και διαπρέπουν στο να εντυπωσιάζουν τους άλλους και να φλερτάρουν, πιστεύουν πως έτσι θα φερθεί και ο σύντροφός τους όταν του δοθεί η ευκαιρία.


Λέων

Όσο υπέροχος κι αν είναι ένας άνθρωπος, αυτό δεν τον προστατεύει από τις ανασφάλειές του. Οι Λέοντες ξέρουν πως είναι θα εντυπωσιάσουν εύκολα και είναι συνηθισμένοι στο να βρίσκονται στο κέντρο της προσοχής. Γι' αυτό και δεν αντέχουν κάποιον που θα τους επισκιάσει - βλέπουν τους υπόλοιπους σαν ανταγωνιστές.

Σκορπιός

Με τον ίδιο τρόπο που αφοσιώνονται στον σύντροφό τους, θυμώμουν όταν κάποιος τρίτος τον πλησιάζει. Έχουν φοβερή διαίσθηση, οπότε θα ανακαλύψουν πάντα και την παραμικρή περίεργη κίνηση. Δεν εμπστεύονται εύκολα και αν τους δώσετε λόγο να υποψιαστούν πως τους προδώσατε τότε θα δείτε την αμείλικτη πλευρά τους.

Αιγόκερως

Η ζήλια τους έχει να κάνει με τη φιλόδοξη επιθυμία τους να παίρνουν αυτό που θέλουν απ' τους άλλους και όταν κάποιος προσπαθεί να προσεγγίσει αυτό που θεωρούν δικό τους, οι φόβοι τους γίνονται έντονοι και εκείνοι αδυνατούν να πάρουν τις σωστές αποφάσεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.