ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 13/1: Αφροδίτη στους Ιχθύες και η ζωή παίρνει γλυκές αποχρώσεις- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

12 Ιανουαρίου 2020

Ζώδια 13/1: Αφροδίτη στους Ιχθύες και η ζωή παίρνει γλυκές αποχρώσεις- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Χωρίς απαραίτητα να το γνωρίζουμε η Αφροδίτη είναι ο αγαπημένος πλανήτης σε όλους. Περνάμε ολόκληρη τη ζωή μας προσπαθώντας να βρούμε την ευτυχία και την παραμονή σε αυτή. Οδηγούμαστε προς την αγάπη, καταναλώνουμε το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας μας για να εξασφαλίσουμε πόρους, να “επιθυμούμε” περισσότερα, να κερδίσουμε χρήματα. Αφηνόμαστε στην αγκαλιά ενός όμορφου τραγουδιού, ενός όμορφου έρωτα και όλα τα παραπάνω μας υπενθυμίζουν πως είναι τα βασικά συστατικά της Αφροδίτης. Από απόψε το βράδυ μέχρι 7 Φεβρουαρίου θα βρίσκεται στους Ιχθύες. Διαβάστε πώς θα επηρεάσει ζώδια και Ωροσκόπους.

Κριός

Η Θεά του Έρωτα και των σχέσεων σε ρίχνει στα βαθιά νερά και ίσως σου φανεί κάπως ασφυκτικό κάποιες στιγμές ωστόσο σε προσωπικό αλλά και κοινωνικό επίπεδο είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Κάτι κινείται στην δουλειά σου ή σε ένα εγχείρημα που έχεις επενδύσει, το οποίο θα σου δώσει χαρά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Τι είναι αυτό που δεν έχεις τολμήσει να κάνεις γιατί ο φόβος της ενσωμάτωσης σε κρατάει μακριά από την χαρά της δημιουργίας και της επέκτασης; Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες είναι μια πολύ ευεργετική θέση για σένα και μπορείς μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου να ασχοληθείς με πιο προσωπικά σου θέματα και κυρίως ότι κινείται στον τομέα σχέσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Λέων

Η Θεά της ομορφιάς, της ένωσης, της τέχνης, η Αφροδίτη, στο ζώδιο των Ιχθύων, σε βοηθά να έρθεις σε επαφή με βαθύτερα στρώματα της Ψυχής σου, να δημιουργήσεις πιο στενές σχέσεις με τους άλλους και να ενσωματώσεις μια πιο ρομαντική προσέγγιση στις ήδη σχέσεις σου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Κάτι όμορφο προστίθεται στις σχέσεις σου το οποίο όχι μόνο θα σε χαροποιήσει αλλά θα σε κάνει να δεις την ζωή με μια άλλη ματιά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες σου δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσεις την δική σου μαγεία, αλλά το νέο εγχείρημα δεν πρέπει απλά να το στηρίξεις αλλά να το αγαπήσεις με όλη σου την καρδιά. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Ότι δεν μπορείς να ακούσεις με τα αυτιά σου, τώρα μπορείς να το ακούσεις με την καρδιά σου και ότι δεν μπορείς να δεις με τα μάτια σου, τώρα μπορείς να το δεις με την καρδιά σου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες δίνει απλόχερα, το συναίσθημα εκείνο που δεν μπορείς να προσδιορίσεις ακριβώς, την ζεστασιά που έρχεται από μέσα σου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη ανανεώνει την σκέψη σου και σε σπρώχνει να βγεις δημιουργικά προς κατευθύνσεις που η έμπνευση είναι παρούσα. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Η αγάπη και η θαλπωρή που βιώνεις είναι αξίες ανεκτίμητες. Το γνωρίζεις αλλά τώρα θα γίνει ακόμη περισσότερο κατανοητό και θα προστεθεί ακόμη μια αξία στις ήδη υπάρχουσες. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ιχθύες

Η Θεά του Έρωτα και των σχέσεων στο ζώδιο σου μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου σου δίνει την απαραίτητη έμπνευση να ασχοληθείς με οτιδήποτε θελήσεις. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.