ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που μεταμορφώνονται σε Drama Queens στον έρωτα


15 Ιανουαρίου 2020

Τα ζώδια που μεταμορφώνονται σε Drama Queens στον έρωτα

Ταμπεραμέντο, έντονη προσωπικότητα αλλά και δράμα.

Αυτά τα ζώδια ζουν έντονα τον έρωτα και τα συναισθήματα τους πολλές φορές τους μετατρέπουν σε drama queens, την ώρα που σε πνίγουν στο δάκρυ.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός μεγαλοποιεί τις καταστάσεις και στο μυαλό του όλα είναι της υπερβολής. Επίσης, είναι ένα άτομο με έντονο ταμπεραμέντο. Συνηθίζει να διαφωνεί και να καυγαδίζει, όμως το χειρότερο είναι πως μετά κάνει σαν να μη συνέβη τίποτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το ζώδιο αυτό είναι ικανό να σε «πνίξει» από το πολύ ενδιαφέρον. Και αν εσύ δεν ανταποδώσεις, τότε θα τον δεις να μεταμορφώνεται σε πρωταγωνιστή αρχαίου δράματος. Θα κλάψει και θα πλαντάξει μέχρι να του πεις χίλιες φορές ότι τον αγαπάς και ότι δεν είναι τα πράγματα έτσι όπως τα φαντάζεται…

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας δικαιούται επάξια τον τίτλο «Drama Queen». Ζουν την σχέση τους με πάθος. Θέλουν να έχουν όλη την προσοχή πάνω τους και έτσι και τολμήσεις έστω και λίγο να τους αγνοήσεις, τότε θα ζήσεις σκηνές που μόνο στην Επίδαυρο έχουν θέση.

ΙΧΘΥΕΣ

Και ο Ιχθύς θέλει να έχει πάνω του όλη την προσοχή. Θα σου δημιουργήσει τύψεις και ενοχές αν τον πληγώσει και θα σου χτυπήσει όσα έκανε εκείνος για σένα. Τό μόνο σίγουρο πως δεν θα βγάλεις άκρη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.