ΖΩΔΙΑ

19/1: Τα ναυάγια κρύβουν τους θησαυρούς- Σελήνη στον Σκορπιό- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

18 Ιανουαρίου 2020

19/1: Τα ναυάγια κρύβουν τους θησαυρούς- Σελήνη στον Σκορπιό- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού μάς βοηθά να είμαστε σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματα και επιθυμίες μας. Μπορούμε με τη βοήθεια αυτής της θέσης της Σελήνης να κάνουμε τον απαραίτητο έλεγχο προτού την οποιαδήποτε δράση ώστε να φέρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα με την κατάλληλη διαχείριση και τις μικρότερες απώλειες. Το μόνο που χρειάζεται είναι να εμπιστευτούμε το ένστικτό μας την στιγμή που μπορεί να βρεθούμε μπροστά σε ένα δίλημμα.

Κριός

Η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού σε σπρώχνει να έρθεις σε επαφή με βαθύτερα συναισθήματα. Δείτε τη συνέχεια εδώ.

Ταύρος

Σήμερα με την Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σου έρχεσαι σε επαφή με βαθύτερες επιθυμίες που έχουν να κάνουν κυρίως με την ασφάλεια και την ανάγκη σου για συναισθηματική επαφή. Δείτε τη συνέχεια εδώ.

Δίδυμοι

Με την Σελήνη να αγγίζει τον τομέα καθημερινή εργασία και ρουτίνα είναι σίγουρο πως σήμερα θα αναλογιστείς πράγματα που σχετίζονται με αυτόν τον τομέα της ζωής σου. Δείτε τη συνέχεια εδώ.

Καρκίνος

Επιθυμίες ξυπνούν με σφοδρότητα αυτές τις μέρες με την Σελήνη στον Σκορπιό σε ευνοϊκή θέση για σένα. Δείτε τη συνέχεια εδώ.

Λέων

Ένα είδος εκκαθάρισης ζητά η Σελήνη στο Σκορπιό. Ένα ξεκαθάρισμα, ένα ξεσκόνισμα, κάτι που αφορά την ιδιωτική σου ζωή και το σπίτι σου. Δείτε τη συνέχεια εδώ.

Παρθένος

Μέσα από την επικοινωνία με άλλους ανθρώπους σήμερα μπορείς να πάρεις τις απαντήσεις που ψάχνεις σε πολλά θέματα. Δείτε τη συνέχεια εδώ.

Ζυγός

Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός και η Σελήνη στον Σκορπιό σου δίνει την απαραίτητη διαίσθηση να το αντιληφθείς σήμερα με γυμνό μάτι. Δείτε τη συνέχεια εδώ.

Σκορπιός

Η Σελήνη στο ζώδιο σου χθες και σήμερα σε βοηθά και σου δίνει την απαραίτητη ενέργεια να κάνεις ότι θελήσεις. Δείτε τη συνέχεια εδώ.

Τοξότης

Ο μετασχηματισμός είναι μέρος της ζωής μας και η Σελήνη στον Σκορπιό σε βάζει σε αυτή την διαδικασία ακόμη και αν δεν νιώθεις πως είναι κάτι που το θέλεις αυτή την στιγμή. Δείτε τη συνέχεια εδώ.

Αιγόκερως

Κοινωνικά θέματα και αλληλεπιδράσεις με άλλους ανθρώπους κινητοποιεί η Σελήνη στον Σκορπιό. Δείτε τη συνέχεια εδώ.

Υδροχόος

Η αδρεναλίνη ανεβαίνει με την Σελήνη να κινητοποιεί θέματα που σχετίζονται με την καριέρα σου και θέματα εξουσίας. Δείτε τη συνέχεια εδώ.

Ιχθύες

Είναι γεγονός πως αυτή την στιγμή αυτό που ζητάς είναι να σε αφήσουν ήρεμο/η. Δεν ενοχλείς και δεν θέλεις να σε ενοχλούν. Δείτε τη συνέχεια εδώ.

Γεωργία Σταύρου

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.