ΖΩΔΙΑ

Ζώδια 29/1: Τώρα μπορείτε να φέρετε τη δική σας άνοιξη- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο


Γεωργία Σταύρου

28 Ιανουαρίου 2020

Ζώδια 29/1: Τώρα μπορείτε να φέρετε τη δική σας άνοιξη- Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο

Η Σελήνη στο ζώδιο του Κριού σήμερα μας προτρέπει να δημιουργήσουμε την δική μας Άνοιξη μέσα από δημιουργικές προσπάθειες. Η σχέση του Άρη με τον Ουρανό δημιουργεί μια αίσθηση ανικανοποίητου και ενδέχεται να προσπαθήσουμε αρκετά σήμερα προκειμένου να φτάσουμε στον στόχο μας. Το σημαντικότερο όλων είναι να βρούμε αυτό που μας εκφράζει να κάνουμε σήμερα και να προχωρήσουμε ακολουθώντας τον ρυθμό.

Κριός

Σήμερα είναι σημαντικό να ασχοληθείς με κάτι το οποίο μπορείς να αξιοποιήσεις την ενέργεια σου παραγωγικά. Η ζωή δεν είναι άσπρο ή μαύρο και μπορεί ένα είδος βιασύνης να σε κατακλύσει σήμερα. Το να τρέχεις δεξιά και αριστερά όπως σε πάει ο άνεμος δεν κερδίζεις κάτι. Ο έλεγχος έρχεται από σένα και καλό θα ήταν να ασχοληθείς με κάτι πρακτικό και πλαισιωμένο παρά με ότι προκύψει στον δρόμο σου.

Ταύρος

Όσο περισσότερο επενδύεις σε κάτι που σε ενδιαφέρει τόσο το μαθαίνεις και επικεντρώνεσαι σε αυτό. Είναι σημαντικό σήμερα να έχεις την δική σου γνώμη ανεξάρτητα αν αυτή συμφωνεί ή όχι με την γνώμη των γύρω σου. Σκέψου πριν μιλήσεις πάνω σε ένα ζήτημα και σύλλεξε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς.

Δίδυμοι

Μια δική σου ψυχική φόρτιση σήμερα μπορεί να εξωτερικευτεί με διάφορους τρόπους γιαυτό χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/ή. Επικεντρώσου στις δικές σου επιθυμίες ανεξάρτητα αν συμφωνούν οι διαφωνούν οι γύρω σου. Σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτονται ωστόσο μπορείς με ηρεμία να εξηγήσεις τις προθέσεις σου, εάν θέλεις.

Καρκίνος

Είναι ανώφελο να σπαταλάς την ενέργεια σου κόντρα σε τοίχο σήμερα. Αν θέλεις να πετύχεις κάτι και βλέπεις πως υπάρχει αντίσταση, διάλεξε έναν άλλον δρόμο πρόσβασης. Είναι καλή μέρα επίσης να δώσεις την βοήθεια σου σε κάποιον που την έχει ανάγκη. Δεν είναι σίγουρο πως ξέρεις ακριβώς τι πρέπει να κάνεις με κέντρο εσένα αλλά είσαι αποτελεσματικός/ή στο να συμβουλέψεις κάποιον για κάτι που τον απασχολεί.

Λέων

Σήμερα διαθέτεις την απαραίτητη ευελιξία για να φτάσεις στον στόχο σου και να ακολουθήσεις το πρόγραμμα της ημέρας με επιτυχία. Υπάρχει αρκετή σαφήνεια σε αυτό που ζητάς και όσο αφορά αυτό που μπορείς να πετύχεις. Το πάθος είναι δυνατό και η επιτυχία είναι στο χέρι σου αν αποφασίσεις να εργαστείς πάνω σε κάτι που σε ενδιαφέρει.

Παρθένος

Αμφιβολίες μπορεί να δημιουργηθούν σήμερα γύρω από ένα θέμα που σε ενδιαφέρει. Οι υποθέσεις που μπορείς να κάνεις είναι πολλές ωστόσο καλό θα ήταν να κάνεις μια ανοιχτή συζήτηση με τον άλλον. Έχει σημασία ο τόνος που θα χρησιμοποιήσεις και θα φέρει τα ανάλογα αποτελέσματα. Είναι σημαντικό να προχωρήσεις με σύνεση την ίδια στιγμή που ζητάς καθαρότητα και αλήθεια.

Ζυγός

Υπομονή είναι η λέξη κλειδί για σένα σήμερα. Έχεις έμφυτη την ικανότητα να μπορείς να γυρίζεις την συζήτηση όταν βρίσκεις εμπόδια μπροστά σου ωστόσο σήμερα εκτός την ευελιξία χρειάζεται να μην μακρηγορήσεις αν θέλεις να ακουστεί το μήνυμα σου. Προσπάθησε να μην βιαστείς και οτιδήποτε προκύψει πάρε τον χρόνο να σκεφτείς την καλύτερη εναλλακτική λύση. Οποιαδήποτε βιαστική κίνηση δεν θα σε βγάλει γρηγορότερα από το δίλημμα, απεναντίας θα σε μπλοκάρει ακόμη περισσότερο. . .

Σκορπιός

Ένα είδος βιασύνης μπορεί να κινητοποιηθεί και χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/ή. Δεν είσαι διατεθειμένος/η να ακούσεις άλλους να σου πουν τι θα κάνεις και είναι αλήθεια πως σήμερα μπορείς να ασχοληθείς με ότι θελήσεις αλλά η υπομονή πρέπει να συνοδηγός σε ότι κάνεις. Προσπάθησε να ενεργήσεις σε ένα περιβάλλον όσο γίνεται φιλικό. Σήμερα εύκολα μπορεί να χάσεις την υπομονή σου.

Τοξότης

Έχεις την ικανότητα και το θάρρος να φέρεις εις πέρας την αποστολή σου σήμερα ακόμη και αν εμπόδια ή αμφιβολίες προκύψουν στον δρόμο σου. Καλό θα ήταν να αφήσεις άλλους ανθρώπους να σε βοηθήσουν στο πρόγραμμα σου ακόμη και εάν νιώθεις πως δεν χρειάζεσαι. Μια άποψη επιπλέον θα σε βοηθήσει να φτάσεις με περισσότερη σιγουριά στα συμπεράσματα σου.

Αιγόκερως

Η πίστη κινεί και βουνά σήμερα όχι μόνο όσο αφορά ένα εγχείρημα που σε ενδιαφέρει ή ασχολείσαι αλλά και όσο αφορά τους ανθρώπους γύρω σου που σέβεσαι και εκτιμάς. Μοιράσου μαζί τους τις σκέψεις, τις ιδέες ακόμη και τις επιθυμίες που για κάποιον λόγο θέλεις να κρατήσεις κρυφές. Μπορούν να σε καταλάβουν και σε στηρίξουν.

Υδροχόος

Σήμερα μπορείς να αφεθείς στο άγνωστο ακόμη και εάν δεν το νιώθεις τόσο εύκολο. Το πρόγραμμα σου είναι φορτωμένο και πιστεύεις πως δεν έχεις πολλά περιθώρια χαλάρωσης ωστόσο εάν αφεθείς λίγο στην ροή θα δεις πως πολλά ευχάριστα πράγματα μπορούν να συμβούν.

Ιχθύες

Αυτή την στιγμή καλείσαι να εξελίξεις και να εκμεταλλευτείς τα ταλέντα και τις δεξιότητες σου. Είναι εύκολο να εστιάσεις σε κάτι που δεν λειτουργεί αλλά είναι προτιμότερο και δημιουργικό να πάρεις δύναμη από τα θετικά σου στοιχεία και να επενδύσεις πάνω σε αυτά. Κάτι που θέλει γνώση είναι κινητοποιημένο αυτή την στιγμή και μπορείς να επωφεληθείς ώστε να μπεις σε αυτή την διαδικασία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.