ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που δεν τους αρέσει καθόλου να τους αγγίζουν


The Jennettes

31 Ιανουαρίου 2020

Τα ζώδια που δεν τους αρέσει καθόλου να τους αγγίζουν

Είναι φυσιολογικό να μην αρέσει σε όλους η αγκαλιά και το άγγιγμα.

Μάλιστα υπάρχουν κάποια ζώδια που προτιμούν να δείχνουν τρυφερότητα με άλλο τρόπο. Αν ανήκετε στα παρακάτω ζώδια, σίγουρα είστε άτομα που θέλετε να σας δείχνουν την αγάπη τους οι υπόλοιποι με άλλο τρόπο.

Υδροχόος

Αν σας αρέσει να σας αγγίζουν συνεχώς, ο Υδροχόος δεν είναι το ζώδιο για εσάς. Ένας Υδροχόος απομακρύνετε από κάθε συναισθηματική έκφραση κι αυτό συμπεριλαμβάνει και τη σωματική επαφή. Είναι το νούμερο ένα ζώδιο που σιχαίνεται να τον αγγίζουν.

Λέων

Ενώ ένας Λέων απολαμβάνει να έχει όλα τα βλέμματα επάνω του, θα προτιμούσε να μην τον αγγίζουν. Είναι συχνά ψυχρός και δεν αντιμετωπίζει καλά την απόρριψη. Το άγγιγμα είναι ένδειξη τρυφερότητας και αδυναμίας για εκείνον, οπότε δεν το προτιμούν.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως θα συγκρατήσει κάθε είδους σωματική επαφή, μέχρι να σας εμπιστευθεί εντελώς, επειδή είναι εξαιρετικά υπεύθυνος και πειθαρχημένος. Είναι απαισιόδοξος, οπότε θα περιμένει το χειρότερο, πράγμα που σημαίνει πως θα πρέπει να τον κάνετε να πιστέψει πως δεν θα εξαφανιστείτε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.