ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που ερωτεύονται πάντα τον λάθος άνθρωπο


The Jennettes

7 Φεβρουαρίου 2020

Τα 3 ζώδια που ερωτεύονται πάντα τον λάθος άνθρωπο

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους ερωτευόμαστε τους λάθος ανθρώπους.

Η αλήθεια είναι πως δεν μπορούμε να αλλάξουμε κανέναν - μπορούμε όμως να αλλάξουμε τον εαυτό μας. Κι αν αυτό σημαίνει να ξανασκεφτούμε τις επιλογές μας, τότε έχουμε περισσότερες πιθανότητες να βρούμε αυτό που ψάχνουμε. Βέβαια, υπάρχουν κάποια ζώδια που ίσως να μη συνειδητοποιούν τι λάθος επιλογές κάνουν και πάντα ερωτεύονται τους λάθος ανθρώπους:

Δίδυμος

Οι Δίδυμοι ερωτεύονται τους λάθος ανθρώπους επειδή δεν είναι σίγουροι τι ακριβώς θέλουν απ' τις σχέσεις. Ξέρουν πως θέλουν να γνωρίζουν νέους ανθρώπους, αλλά όσον αφορά το τι θέλουν από τους άλλους είναι σχεδόν αδύνατο να δώσουν μία ξεκάθαρη απάντηση. Θέλουν ενθουσιασμό και ακόμα κι αν έχουν κακή συμπεριφορά, θα μείνουν για την περιπέτεια.

Παρθένος

Οι Παρθένοι πιστεύουν πως παίρνουν καλές αποφάσεις όσον αφορά στις ερωτικές σχέσεις, αλλά στην πραγματικότητα αναζητούν τόσο την τελειότητα που είναι αδύνατον μία σχέση να κρατήσει για πολύ. Αντί να μάθουν να αγαπούν κάποιον με τα μειονεκτήματά του, προσπαθούν να "φτιάξουν" όλα όσα θεωρούν αρνητικά. Κι όταν αυτό δε λειτουργήσει, πείθονται πως απλά έχουν κακό γούστο.

Ζυγός

Οι Ζυγοί συχνά ζουν στο δικό τους σύμπαν, που όλα είναι τέλεια και χαρούμενα, γι' αυτό συχνά δε βλέπουν τις κακές αποφάσεις που παίρνουν. Θέλουν κάποιον που να τους φροντίζει και να τους συνεπαίρνει. Δεν τους αρέσει η κατά μέτωπο επίθεση ή να λένε τη γνώμη τους. Αυτό κάποια στιγμή κάνει τη σχέση να χαλάσει, οπότε αναζητούν κάποιον που να καλύπτει έστω και μία από τις ανάγκες τους, παρά να περιμένουν για κάποιον που να τις καλύπτει όλες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.