Τα 3 ζώδια που είναι πιο πιθανό να σας απατήσουν και να μην το κρατήσουν κρυφό

The Jennettes
Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020

Υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι που μπορεί να απατούν και να το αποκρύπτουν από τον σύντροφό τους και υπάρχουν και εκείνοι που μπορεί να απατήσουν και να μη διστάσουν να το αποκαλύψουν στον άλλον.

Ποια είναι τα ζώδια που είναι πιθανό να απατήσουν και να μην το αποκρύψουν στον σύντροφό τους;

Κριός

Κάποιος που ανήκει στο ζώδιο του Κριού, συχνά δρα παρορμητικά. Είναι, λοιπόν, πολύ εύκολο να απατήσει τον σύντροφό του χωρίς να το σκεφτεί. Όταν περάσει το αρχικό στάδιο του ενθουσιασμού, υποσυνείδητα αναζητά το επόμενο άτομο που θα του τραβήξει την προσοχή. Θα το παραδεχτεί, όμως; Εάν δεν τεθεί θέμα συζήτησης, ίσως αυτό να μη γίνει ποτέ.

Δίδυμος

Ανάμεσα σε όλα τα ζώδια, αυτό είναι το πιο επιρρεπές στην απιστία. Οι Δίδυμοι θέλουν την ελευθερία τους, φοβούνται να δεσμευθούν και προσπαθούν να έχουν ανοιχτές τις επιλογές τους. Ακόμα κι αν τους πιάσουμε επ’ αυτοφόρω, θα μας πουν αυτό που θέλουμε να ακούσουμε και θα διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα.

Σκορπιός

Παρότι αποτελεί το πιο πιστό ζώδιο, είναι πολύ ικανός να κρύβει πληροφορίες. Επομένως, αν αποφασίσει να απατήσει, κάτι που θα έχει σκεφτεί πολύ καλά και θα έχει αναλογιστεί τις συνέπειες, είναι και πιθανό να το αποκαλύψει.