ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια με το περισσότερο πάθος στην κρεβατοκάμαρα


22 Φεβρουαρίου 2020

Τα 3 ζώδια με το περισσότερο πάθος στην κρεβατοκάμαρα

Τόσο ο ερωτισμός όσο και η σεξουαλικότητα διαφέρουν στο κάθε άτομο αλλά και σε κάθε ζώδιο και ότι κάθε ζώδιο. Ωστόσο, υπάρχουν τρία ζώδια με έντονο πάθος και άγριες διαθέσεις στην κρεβατοκάμαρα. Θα βάλουν φωτιά την φαντασία και την ερωτική σας ζωή.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός έχει τη φήμη του πιο καυτού ζωδίου, όχι άδικα. Είναι διατεθειμένος να εξερευνήσει καινούριος τρόπους ώστε να απολαμβάνει την ερωτική επαφή, από πειραματισμούς μέχρι το παιχνίδι ρόλων και τα σέξι μηνύματα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το συναίσθημα και το πάθος του βγαίνουν ενστικτωδώς, και το πιο σημαντικό, καταλαβαίνει τι θέλει ο σύντροφός του χωρίς να του το πει. Δε βαριέται ποτέ να κάνει σεξ και είναι διαθέσιμος 24/7.

Ταύρος

Όταν έρθει η ώρα να κάνει σεξ, θέλει να είναι γεμάτος ζωντάνια. Θα διακοσμήσει τον χώρο με αρωματικά κεριά, λάδι μασάζ, σατέν σεντόνια τον διεγείρουν. Το άγγιγμα είναι πολύ σημαντικό στην περίπτωση του.

Ζυγός

Ο Ζυγός έχει κυβερνήτη του την Αφροδίτη. Είναι ταυτόχρονα στοργικός και περιποιητικός, και θα βάλει σε προτεραιότητα την ευχαρίστηση του συντρόφου του.

Του αρέσει να φλερτάρει, με κομπλιμέντα και ερωτικά υπονοούμενα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.