ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που φοβούνται περισσότερο από τα άλλα


The Jennettes

20 Μαρτίου 2020

Τα 3 ζώδια που φοβούνται περισσότερο από τα άλλα

Κάποια άτομα εκδηλώνουν τους φόβους και τα συναισθήματά τους πιο εύκολα από άλλα.

Ορισμένα όμως, είναι πιο γενναία και προσπαθούν να κάνουν το παν για να μη φανούν κατώτερα στα μάτια άλλων. Ποια ζώδια είναι αυτά που φοβούνται περισσότερο από τα άλλα;

Παρθένος

Ο Παρθένος έχει διάφορες φοβίες και τον διακατέχει άγχος και φόβος από τις αρρώστιες και τα μικρόβια, μέχρι την αποτυχία. Τους φόβους ο Παρθένος και θα τους εκδηλώσει και θα μιλήσει γι’ αυτούς.

Ζυγός

Οι Ζυγοί είναι γνωστό ότι χαρακτηρίζονται από αναποφασιστηκότητα κι αυτή ακριβώς στηρίζεται στις φοβίες που τους διακατέχει. Σκέφτονται συνεχώς τις επιπτώσεις που μπορεί να έχουν οι πράξεις τους, με αποτέλεσμα να φοβούνται να κάνουν το οτιδήποτε.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς πάντα κάνουν τις πιο αρνητικές σκέψεις. Μεγαλοποιούν τις καταστάσεις, ενώ δεν διακρίνονται ιδιαίτερα για την αισιοδοξία τους. Έτσι αυτό που κάνουν είναι να φοβούνται για σχεδόν όλα τα πράγματα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.